Velkommen til N.C. Nielsens kundeportal

Truckoverblik
Her har du mulighed for at få overblik over din flåde af gaffeltruck og maskiner, leveret af N.C. Nielsen. Du kan bl.a. se hvor maskinen kører og hvor mange drifttimer den har kørt.

Truckdetaljerne
På den enkelte maskine har du mulighed for at se de fakturaer der er registreret på maskinen. Hvilke beløb der er anvendt på arbejdstid, materialer mm. Du vil også, ud fra jobbeskrivelserne, kunne se hvad reparationen vedrører og endelig har du mulighed for at se om der er tale om alm. servicereparationer, reparation af skader eller om der er udført lovpligtigt hovedeftersyn.

Der er i kundeportalen mulighed for at give adgang på flere niveauer:

  • Til virksomhedens logistikansvarlige, som skal have overblik over samtlige gaffeltruck og maskiner i en større koncern evt. fordelt på mange forskellige geografiske lokaliteter.
  • Til den enkelte afdelingsansvarlige, som skal have overblik over alle maskiner på en enkelt eller flere lokaliteter.
  • Til den truckansvarlige, som skal have overblik over enkelte gaffeltruck.

For at få adgang til informationerne om de gaffeltruck og maskiner som kører i din virksomhed, vil vi bede dig kontakte din kontaktperson i service- eller salgsafdelingen.

NB! 

Vi er lige nu i gang med en større opdatering af vores hjemmeside og dermed også vores kundeportal. Data i kundeportalen er derfor ikke opdateret pt.

Har du brug for at vi laver dig en manuel liste, kan du kontakte Hanne i vores serviceafdeling på +45 99 83 83 32.

Inden længe kan vi byde dig velkommen på et nyt nc-nielsen.dk, hvor de opdaterede data igen vil være tilgængelige.

Brugernavn:

Adgangskode:

Glemt adgangskode:

print