Billede

Nye maskiner til godshåndtering, lagerlogistik mm

N.C. Nielsen importerer og forhandler en række af verdens førende mærker inden for godshåndtering, lagerlogistik og intern transport. Listen omfatter Linde's brede sortiment af truck, stablere m.m., Terberg terminaltraktorer, Combilift 4-vejs truck, Konecranes heavy duty maskiner og Baumann sideloaders. Udvalget sikrer, at vi kan dække ethvert behov og enhver udfordring i din virksomhed fra smidig pallehåndtering til effektiv transport af containere og svært gods på op til 150 tons.

Godt nyt for produktivitet og godt arbejdsmiljø
Alle mærker er kendetegnet ved høj driftssikkerhed, lave levetidsomkostninger, fremragende ergonomi plus stærk brændstoføkonomi til gavn for produktiviteten og det gode arbejdsmiljø.

Specialmaskiner fra eget værksted
Gennem årene har vi opbygget stor erfaring med at kundetilpasse maskiner til virksomhed med særlige behov. Til tider i form af gennemgribende ændringer af både konstruktion og opbygning. Det har bl.a. resulteret i en række ncn specialmaskiner, som indgår i sortimentet og er med til at sikre, at vi kan levere maskiner til enhver opgave.

 

print