Linde Roadster

– el-truck med enestående udsyn

Linde har lanceret verdens første roadster-truck. Den har været på tegnebrættet et stykke tid, er testet med tysk grundighed som prototype og præsenteret på messen World of Material Handling i tyske Offenbach i foråret 2016. Nu er Linde Roadster sat i produktion og klar til at blive leveret til virksomheder verden over.

Stort synsfelt
Ideen til Linde Roadster er opstået i et samarbejde med kunder, hvis truckførere havde bedt om et endnu større synsfelt i deres gaffeltruck. Det lytter man til hos Linde. Udviklere, produktchefer og ingeniører tog fat på opgaven og nåede frem til en grundlæggende idé. Nemlig at fjerne A-stolperne og erstatte dem med smallere understøtninger, glas i taget og mulighed for en sikkerhedsskærm foran føreren.Den første udviklingsmodel blev præsenteret overfor en testgruppe af truckførere, som var meget begejstrede for ideen. For Linde var der ingen tvivl om, at vejen var banet for Linde Roadster. Siden er roadsteren blevet udviklet ned til mindste detalje for at kunne leve op til de høje kvalitetsstandarder hos Linde.

Armeret glastag
Det ubegrænsede synsfelt er grundtanken med Linde Roadster. Det fremkommer dels ved fraværet af A-stolperne og dels ved hjælp af verdens største armerede glastag, der nogensinde er fremstillet og monteret på en gaffeltruck. Det betyder et frit udsyn i alle retninger og overblik over lasten på trucken, hele kabinen og arbejdsområdet omkring trucken.

Synlig sikkerhed
Sikkerheden er på alle måder sat i højsædet i den nye Linde-truck. Det armerede glastag, den stærke understøttelse af kabinen og sikkerhedsskærm i glas foran er med til at underbygge sikkerheden for føreren i det daglige arbejde. Samtidig kan føreren nyde godt af alle de øvrige indbyggede sikkerheds-foranstaltninger, som enhver Linde-truck er forsynet med.

– Linde Roadster er en ny type el-truck, som flytter grænserne for førerens udsyn. Det vil helt sikkert give en bedre kørekomfort for den enkelte truckfører,og en god fornemmelse af overblik inde fra kabinen.I dag skal el-truck kunne operere i selv meget smalle reolgange og hvor pladsen i øvrigt er trang og her er det afgørende for sikkerhed og produktivitet med et ekstra godt udsyn, fortæller salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen A/S.

Linde Roadster er i handlen nu og kan fås i de firemodelvarianter E20R, E25R, E30R og E35R meden løftekapacitet mellem 2.000-3.500 kg.og med rige muligheder for ekstraudstyr.

Du kan se flere billeder, video og bestille materiale om Linde Roadster her 

print