Vores næste auktion starter tirsdag den 23. april og slutter torsdag den 25. april 2024. Læs mere her

Luk

Konecranes Specialmaskiner

Selv de tungeste løft skal være lette at håndtere.
Det er filosofien hos N.C. Nielsen, når vi udvikler vores innovative og kraftfulde reachstackere til kunder over hele verden. Vi har opbygget en mangeårig ekspertise inden for sværgods og løfter konstant overliggeren for maskinernes løftekapacitet, manøvreevne, førerkomfort, fleksibilitet og tekniske formåen.

Lasthåndtering af meget tungt gods kræver de rette maskiner, med det rette udstyr og ikke mindst professionel rådgivning, som kan hjælpe din virksomhed med jeres heavy handling logistikopgaver, også i forhold til grøn omstilling.

Med N.C. Nielsens Heavy handling-team behøver du blot én samarbejdspartner i Skandinavien. Vi forhandler markedet stærkeste brands indenfor heavy handling maskiner, nemlig Terberg, Konecranes, Scheuerle, Seacom med flere, og har kontorer og serviceorganisation i både Danmark, Norge og Sverige.

Vi hjælper din virksomhed med konkrete tiltag som f.eks. kan påvirke jeres grønne omstilling og nedbringe Co2-udledningen. Helt konkret, har vi gennem en årrække arbejdet med Lithium-ion batteri-teknologien, ligesom både Terberg og Konecranes gennem de senere år har lanceret elektriske versioner af terminaltraktorer og gaffeltruck. N.C. Nielsen følger udviklingen tæt, og arbejder allerede i dag på implementeringen af nye energiformer.

Se vores Heavy handling-løsninger her på siden og tag fat i vores Heavy handling-team, der står klar til at hjælpe.