Vores næste auktion starter tirsdag den 23. april og slutter torsdag den 25. april 2024. Læs mere her

Luk
  • Beskrivelse

    Batterier står i dag som det mest udbredte drivmiddel for maskiner til intern transport. Derfor går du aldrig forgæves hos N.C. Nielsen. Vi lægger os i selen for at levere optimale batteriløsninger hver gang.

    Vi har et komplet sortiment af batterier af høj kvalitet, der dækker alle maskintyper og mærker fra store el-truck til små eldrevne køretøjer i andre brancher (f.eks. golfvogne).  
    Vi råder over dygtige medarbejdere med relevante uddannelser og kurser, der sikrer, at virksomheden træffer det rigtige batterivalg. Samtidig har vi også det nyeste udstyr til at kontrollere batteriernes funktion og helbredstilstand med.
    Vi står for hurtig levering og lagerfører bl.a. standardbatterier, der passer til Linde samt en række andre udbredte truckmærker. Hurtig levering gælder også specialbatterier. Vi skræddersyer individuelle batteriløsninger fra bunden på eget værksted.

    Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi en landsdækkende service og vedligeholdelse, der sikrer virksomhedens batterier en optimal drifts- og levetid.

Bestil salgsmateriale

Udfyld formularen herunder og vi sender dig salgsmateriale på de ønskede maskiner.

Vil du vide mere?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige måde at løse dine logistikopgaver på