Vores næste auktion starter tirsdag den 23. april og slutter torsdag den 25. april 2024. Læs mere her

Luk
  • Sikkerhed

    Høj ydelse kombineret med sikkerhed. Førerens krop befinder sig hele tiden sikkert inden for chassisets rammer. En dødemandsfodkontakt sikrer øjeblikkelig bremsning, hvis kontakten slippes. Maskinen standser hurtigt og jævnt takket være en elektromagnetisk bremse, som reagerer proportionelt med lasten på gaflerne. Det kompakte chassis gør, at gaffelspidserne tydeligt kan ses, og lasthåndteringen gøres dermed sikker.

  • Ydelse

    Én af maskinens virkelige styrker er produktiviteten. Den kompakte drivenhed gør det muligt at manøvrere nøjagtigt, og derved opnås den bedste ydelse. Med kapaciteter fra 2000 op til 2500 kg og en kraftig og vedligeholdelsesfri 3 kW-køremotor med en tophastighed på 12 km/t passer palleløfteren til stående fører perfekt til læsning og aflæsning af lastbiler og hurtig palletransport.

  • Komfort

    Den fuldt affjedrede førerplads, som er fuldstændig adskilt fra chassiset, gør, at føreren kan bevare koncentrationen, og høj effektivitet opretholdes under hele arbejdet. Dette kombineret med det polstrede ryglæn er førerens stabilitet sikret.

Download salgsmateriale

Bestil salgsmateriale

Udfyld formularen herunder og vi sender dig salgsmateriale på de ønskede maskiner.