Med online auktionerne hos N.C. Nielsen får forhandlere og virksomheder mulighed for at byde på en bred vifte af gode brugte gaffeltruck, terminaltraktorer og andet kørende materiel. Vi har løbende mere end 800 brugte maskiner på lager og håndplukker fra gang til gang et stærkt udvalg fra vores aktuelle varelager til dagens auktion.

Alle maskiner gennemgås grundigt, inden de sættes på auktion. En omfattende teknisk deklaration af maskinen og fotos fra alle vinkler giver dig et seriøst bedømmelsesgrundlag.

Til virksomheder - ikke private

Kun forhandlere og virksomheder med et gyldigt CVR-nr. - eller et tilsvarende virksomhedsnummer fra et andet land - kan deltage.  Auktionerne henvender sig ikke til private.

Alle auktioner foregår i dansk tidszone dvs. GTM +1

Den enkelte auktion forlænges automatisk én gang med fire minutter, såfremt et bud registreres inden for de sidste to minutter af auktionen. Eksempel – hvis auktionens sluttid er kl. 11.00 og der kl. 10.59 registreres et bud forlænges sluttid til kl. 11.04.

Auktionen afholdes i EUR, men er auktionsvinder indehaver af et dansk CVR nummer sker fakturering i danske kroner. Ved omregning til danske kroner sker denne omregning til Nationalbankens middelkurs foregående dag tillagt 0,5%.

Næste auktion

Næste auktion er endnu ikke planlagt, men hold øje med siden her for mere info om hvornår næste auktion afholdes.

Afsluttede auktioner

Er du interesseret i at se hvordan slutbudende var på sidste auktion, kna du finde resultatet her - resultat for sidste auktion

På nc-nielsen.dk bruger vi cookies for at forbedre din brugeroplevelse.AccepterLæs mere om vores brug af cookies