MØD OS PÅ TRANSPORTMESSEN 2021 I HERNING - 16.-18. SEPTEMBER - SE MERE HER

Luk

Glæd dig til at møde N.C. Nielsen på Skandinaviens største transportmesse, der løber af stablen i MCH Messecenter Herning i dagene 16.- 18 september 2021. Langt om længe kan vi igen mødes til en fysisk messe og vi ser frem til nogle spændende dage ansigt til ansigt med alle interesserede.

Vi sætter fokus på intern transport i virksomhederne. På messen udstiller vi den innovative Terberg YT terminaltraktor, Linde D08 dobbeltstabler, Linde T16 palleløfter og Linde MT15 elektrisk palleløfter – og på Linde-modellerne har vi særdeles skarpe kampagnepriser på både køb og leje.

Mød vores Heavy handling-specialister Jørgen Peter Lund og Lars Søgaard. De fortæller gerne mere om Konecranes gaffeltruck og reachstackere, SPMT-trailere, NCN Heavy handling reachstackere samt elektriske Terberg og Konecranes – og hvordan N.C. Nielsen udvikler specialtilpassede løsninger.

– Vi er med på messen for at møde vores kunder og præsentere vores stærke løsninger til intern transport. Vores kunder ønsker øget kapacitet, fleksible muligheder, markante energibesparelser og en høj grad af digitalisering. Alt dette har vi nogle spændende bud på, og så er fremtiden kun lige begyndt, udtaler salgschef Jørgen Peter Lund fra N.C. Nielsen.

Læg vejen forbi stand M9724 på Transport 2021 og få en god fagsnak med vores specialister.

 

Hent din gratis billet her

Brug invitationskode: NC2021 

Vil du vide mere?