MØD OS PÅ STAND H6220 PÅ HI-MESSEN I HERNING - 1. TIL 3. OKTOBER 2019 - Hent din fribillet her

Pressemeddelelse Den 1. januar 2018 lyder startskuddet til et nyt samarbejde mellem danske N.C. Nielsen, som er officiel Terberg-importør i Skandinavien - og Hesselberg Truck AS. I det nye setup bliver Hesselberg Truck AS forhandler af hele Terberg’s produktportefølje i Norge, som bl.a. omfatter de kendte Terberg terminaltraktorer, der er blevet meget efterspurgte i hele Norge.

– Vi har stort fokus på Norge netop nu, da vi oplever en stigende efterspørgsel på Terberg terminaltraktorer til de mange havne, industrivirksomheder og distributionscentre, som holder det norske samfund i gang. Vi glæder os over at have fundet en stærk og pålidelig partner i form af Hesselberg Truck AS, som er stærk på både salg og service – og som samtidig bygger på samme grundværdier som os, udtaler adm. direktør Poul B. Nielsen fra N.C. Nielsen.

Næste step i Norge

Nu tager N.C. Nielsen næste logiske skridt i Terberg-historien. Samarbejdet med Hesselberg Truck AS skal føre til en betydeligt større udbredelse af Terberg-mærket rundt om i Norge:

– Vi kender N.C. Nielsen særdeles godt fra mange år i maskin- og truckbranchen. Vi havde derfor ingen betænkeligheder ved at indgå et nyt samarbejde omkring Terberg terminaltraktorer på det norske marked. Vi regner med at kunne hjælpe hinanden til at udvide markedet for disse stærke, innovative og brugervenlige terminaltraktorer. Fremadrettet vil kunderne blive mødt at et stærkt Terberg-team, som består af medarbejdere fra både N.C. Nielsen og Hesselberg Truck AS. Vi ser frem til et frugtbart samarbejde, udtaler adm. direktør Kai Paulshus fra Hesselberg Truck AS.

På nc-nielsen.dk bruger vi cookies for at forbedre din brugeroplevelse.AccepterLæs mere om vores brug af cookies