Landsdækkende truck service

Vi ved bedre end de fleste, at truck og andet kørende materiel er forudsætningen for effektiv logistik og høj produktivitet. Står en maskine stille på grund af tekniske fejl, får det mærkbare konsekvenser. Det forpligter os til at yde det bedste i forhold til vedligeholdelse og service.

Vi tilbyder et landsdækkende servicenet med 85 erfarne montører og -biler spredt ud over hele landet. Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en maskine gør knuder. Som en selvfølge rummer hver servicebil desuden et komplet lager af de meste anvendte reservedele.

Indsatsen styres centralt fra servicecentret i Balling. Moderne værktøjer som online-rapportering og GPS-styring af servicebilerne er med til at sikre et præcist overblik og hurtig reaktion.

Serviceaftale eller service efter behov
Vi tilbyder en bred vifte af muligheder: Du kan f.eks. indgå en skræddersyet aftale om service- og vedligeholdelse af virksomhedens maskiner eller bestille service efter behov.

Kontakt serviceafdelingen på 99 83 83 83 eller service@nc-nielsen.dk og hør nærmere eller kontakt din lokale serviceleder i listen til venstre.

print