Luk
 • Interaktiv side Linde Lysoptioner

  Udforsk det omfattende udvalg af lysmuligheder til Linde's Diesel-, El- og Reachtruck. Vi inviterer dig til at besøge vores interaktive platform, hvor du har mulighed for at tilpasse og visualisere forskellige lysindstillinger med et enkelt klik.

  Prøv det her
  Interaktiv side

"Vi valgte N.C. Nielsen og Linde ud fra en samlet vurdering af de maskintyper, der passer ind i vores maskinflåde. N.C. Nielsen er en stor spiller på markedet, og de kunne matche vores ønsker og krav. Vi er afhængige af høj oppetid, en god service og en handlingsorienteret tilgang til vores logistikløsning."
Feedback fra N.C. Nielsen samarbejdspartner.


Nye maskiner fra Linde

Linde til den digitale tidsalder

Intelligent logistik er nøgleordene hos Linde, som i flere årtier har udfordret vanetænkningen. Den stigende strøm af materialer og produkter styres digitalt for at skabe værdi for virksomhederne.

Linde omfavner den digitale tidsalder og lancerer løbende produktnyheder, der bygger på en dyb forståelse af operatørernes og kundernes behov. Ingeniører, teknikere og andre eksperter stiller spørgsmålstegn ved de traditionelle arbejdsgange og lykkedes gang på gang med at komme med banebrydende teknologier og nye tilgange til den interne logistik i virksomheder verden over.

Med omkring 80 produktserier med op til 382 modelvarianter og over 10.000 udstyrsmuligheder, tilbyder Linde markedets bredeste og dybeste sortiment af logistikmaskiner og gaffeltruck. Intet er i dag standard og de utallige muligheder for chassis- og stelstørrelser, førerhuse, mastestørrelser, designvarianter, sikkerhedsteknologi og ekstraudstyr gør det muligt at levere en komplet tilpasset løsning til din virksomheds behov.

Hos N.C. Nielsen har vi forhandlet Linde i over 50 år og leveret tusindvis af Linde-løsninger til stort set alle typer virksomheder og organisationer. Vi er stolte over at repræsentere Linde-brandet og udvikler løbende vores samlede værditilbud til vores kunder med teknisk udviklingsarbejde, rådgivning om sikkerhed og energioptimering, flådestyring, økonomi og servicekvalitet – alt sammen for at understøtte din forretning.

 • Lithium-Ion Klar til et miljøvenligt valg?

  Hos N.C. Nielsen fremstiller vi vores egne Lithium-Ion batterier - Vi kan derfor levere en miljørigtig energikilde til alle typer maskiner.

  Læs mere om mulighederne med Lithium-Ion
  Lithium-Ion
 • CASES: kundehistorier fra den virkelige verden

  Vi er så glade for at kunne gøre en forskel hos vores kunder og fortæller gerne sammen med kunderne om hvordan vi sammen har effektiveret, sparret og udviddet.

  Se vores cases
  CASES:

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedbrev og bliv opdateret med produktnyheder og arrangementer.

Vælg nyhedsbrev