Luk

Produkter

"Vi har optimeret ordrebehandlingen med mindst 25% i forhold til tidligere. Det går bare hurtigere. For ekspeditionstid er altafgørende ved online handel. Vi har trimmet ordrebehandlingen, skabt et godt flow og glæder os over mulighederne med den nye Linde K011 smalgangstruck."
Tommy Søndergård, Indehaver / Billigarbejdstøj.dk
LÆS MERE HER

Linde K - Smalgangstruck der gør det til en leg at løfte i højden i smalle passager

 • Lithium-IonKlar til et miljøvenligt valg?

  Hos N.C. Nielsen fremstiller vi vores egne Lithium-Ion batterier - Vi kan derfor levere en miljørigtig energikilde til alle typer maskiner.

  Læs mere om mulighederne med Lithium-Ion
  Lithium-Ion
 • CASES:kundehistorier fra den virkelige verden

  Vi er så glade for at kunne gøre en forskel hos vores kunder og fortæller gerne sammen med kunderne om hvordan vi sammen har effektiveret, sparret og udviddet.

  Se vores cases
  CASES:

Nye maskiner fra Linde

State-of-the-art. Så kort kan det siges. Truckene fra Linde Material Handling sætter løbende nye standarder på alle parametre: Driftssikkerhed, brændstoføkonomi, effektivitet, miljøhensyn og ergonomi. Linde's udviklingsafdeling har konstant fokus på at forbedre maskinernes performance ved hjælp af den nyeste teknologi og konkrete analyser af truckanvendelsen i virksomhederne. Linde er bl.a. verdens absolut førende i forhold til at optimere og videreudvikle el-truck.

Udvalget af Linde gaffeltruck omfatter mere end 30 forskellige el-drevne stablere, reachtruck m.m., der er udviklet specielt til at effektivisere alle lager- og pukkeopgaver.

El gaffeltruck med kapacitet fra 1,2 til 10 tons
Diesel/gastruck fra 1,4 til 65 tons
El-traktorer og andre specialmodeller.

Et kæmpe udvalg af udstyr, aggregater og tilbehør gør det muligt at skræddersy Linde truck præcist til opgaven.

 

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedbrev og bliv opdateret med produktnyheder og arrangementer.

Vælg nyhedsbrev