Luk
Med vores servicekoncept ”Service uden grænser” er du sikret maksimal oppetid på alle maskiner. For stilstand er lig med tilbagegang. Effektiv logistisk og høj produktivitet hænger direkte sammen med velfungerende truck og andet kørende materiel.

Service uden grænser

Vores servicekoncept betyder 24-timers landsdækkende service, garanti for assistance inden for to timer på hverdage og assistance inden for fire timer om natten og i weekender. Med over hundrede kompetente servicemontører i hele landet er du sikret maksimal servicekvalitet.

Fra vores hovedkontoret i Balling styrer vi alle servicebiler med digital teknologi som online-rapportering og GPS-styring af servicebilerne. Det giver et præcist overblik og en lynhurtig reaktionsevne – både ved planlagt vedligehold og akutte tilfælde med uforudsete nedbrud.

Service – individuelt tilpasset

Få en fast serviceaftale, service efter behov eller en komplet aftale, hvor N.C. Nielsen står for hele værkstedsfunktionen. Vi leverer truckservice i særklasse og hjælper med at holde hjulene kørende i virksomheder over alt i Danmark og resten af verden.

Kontakt vores servicecenter på +45 99 83 83 85 eller service@nc-nielsen.dk og hør mere om mulighederne.

Service TERBERG

Kontakt service TERBERG her

Service ALLISON

Kontakt service ALLISON her

Vagttelefon

RING +45 40 10 84 83

Udkald via vagttelefonen kan ske i tidsrummet:
Mandag - torsdag kl. 17.00 til 07.00.
Weekenderne fra kl. fredag kl. 15.00 til mandag kl. 07.00.

Bestiller du service eller reparationer, som ønskes udført udenfor normal arbejdstid, pålægges der et udkaldsgebyr samt overtidstillæg.

Ved udkald om aftenen eller i weekenden beregnes minimum 3 timers overtid.