Luk

Nye maskiner fra Konecranes

Svenske Konecranes har produceret ekstremt hårdføre heavy duty maskiner til bl.a. containerhåndtering siden midten af 1990'erne. Virksomhedens maskiner er udviklet i et tæt samarbejde med alle relevante brancher for at levere trucks og stackere med suveræn ydelse, driftssikkerhed, styrke og kvalitet. Produktionsfilosofien hos Konecranes er med til sætte overliggeren højt: Målet er til enhver tid at levere de hårdest arbejdende og længst levende lift trucks i verden.

I 2013 indgik Konecranes og Linde Material Handling et strategisk samarbejde omkring produktion og udvikling af heavy duty maskiner, som sikrer en fortsat positiv udvikling i fremtiden.

Konecranes har det fulde udvalg inden for gaffeltruck, reachstackere, aggregater til håndtering af tom- og fuldcontainere. 

Hvorfor vælge trucks fra Konecranes?

- Konecranes tilbyder alt til de tunge løft

Konecranes har konstrueret, kundetilpasset og produceret løftegrej til de mest krævende miljøer i over 50 år. Som en del af Konecranes, der er verdens førende udbyder af løfteudstyr og service, har vi en uovertruffen viden inden for løfteopgaver.

Konecranes har det fulde udvalg inden for gaffeltruck, reachstackere, aggregater til håndtering af tom- og fuldcontainere. Vælg din truck ud fra godset vægt og variationen i de opgaver, trucken skal udføre. Du finder den rette løftekapacitet, de rette funktioner og aggregater i vores udvalg. Når du køber en truck fra Konecranes, får du den mest opdaterede, gennemtestede teknologi og en truck, der er bygget til dine opgaver.

 • Bæredygtig upcycling N.C. Nielsen lancerer bæredygtigt upcycling-koncept

  De fleste virksomheder ønsker grønne, bæredygtige og miljøvenlige produkter, der bidrager til en bedre fremtid for os alle. Med konceptet ”NCN Heavy handling Upcycling” kommer N.C. Nielsen med et konkret og anvendeligt bud på de gode intentioner – ved at give nyt liv til udtjente maskiner i den tunge ende af skalaen.

  Læs mere om Heavy handling upcycling her
  Bæredygtig upcycling
" Vi fik behov for at forny vores truckflåde og erstatte nogle gamle truck. Med den nye Konecranes øger vi løftekapaciteten til 16 ton, sparer mindst 30% på brændstoffet og har fået en moderne gaffeltruck med kort venderadius, masser af udsyn, komfortpakke og ekstraudstyr som bakkamera, vægt i gaflerne og radiosystem. Det er vores truckførere rigtigt glade for "
Nicholas Andersen Scammel / Priess A/S
Se case
 • Heavy Handling Reachstacker Reachstackere fra N.C. Nielsen

  Selv de tungeste løft skal være lette at håndtere. Det er filosofien hos N.C. Nielsen, når vi udvikler vores innovative og kraftfulde reachstackere til kunder over hele verden.

  Læs mere om vores verden af reachstackere
  Heavy Handling Reachstacker

Vil du vide mere?