Luk
Konecranes maskiner fremstilles med omhu, faglig kunnen og de nyeste intelligente teknologier. Styrken, ydeevnen og driftssikkerheden i hver eneste Konecranes truck er baseret på tre ting, som er selve kernen i vores teknologi: et stærkt box-chassis, effektiv lastafhængig hydraulik og intelligent styring af maskinens elektronik. Vi arbejder altid frem mod nye features og ny teknologi.

Vores box-chassis er det stærkeste på markedet. Det er lavet af fire svejsede stålplader som en lukket kasse. Sammenlignet med almindelige truckchassiser har det dobbelt vridningsstivhed og højere styrke, færre påvirkninger og belastninger, højere løftekapacitet uden reduktion i høje løftehøjder og stærke tilt-anordninger i både chassis og mast.

Effektiv lastafhængig hydraulik

Vores truck leveres med hydraulik, der kan registrere lasten og tilpasse løfteevnen til lastens vægt. Trucken giver kun maksimal ydeevne, når der virkelig er brug for det, og forbruger dermed mindre brændstof samtidig med, at emissioner og støj reduceres. Serviceintervaller er længere (4.000 – 12.000 t). Der er mindre slitage på komponenterne. Dette bidrager alt sammen til laverede samlede ejeromkostninger.

Intelligent Electronic Machine Control (EMC)

Electronic Machine Control-systemet, EMC Master, overvåger truckens vigtige komponenter og funktioner. Indstillingerne kan programmeres, så de passer til dine behov. Den kan forbindes til Konecranes' TRUCONNECT-system til fjernovervågning af data og rapportering. CanBus-teknologi øger motorens og transmissionens driftssikkerhed.

Auto start-stop (ekstra udstyr)

Den automatiske start/stop-funktion slukker for motoren, når trucken har gået i tomgang i en længere periode og genstarter automatisk, når der er brug for det. Princippet er enkelt. Når motoren ikke kører, forbruger den ikke brændstof.

Auto start-stop slukker motoren, når der ikke er brug for den. Når trucken går i tomgang, sættes den i frigear. Tag foden af bremsen for at aktivere funktionen. "Start-stop" vises så på info-displayet, og motoren slukker. Motoren genstartes ved at sætte trucken i gear. Når du træder på bremsen, starter motoren igen. Hvis trucken står stille, men skal bruge kraft til at løfte, skal du trykke på joysticket til løft for at genstarte motoren. Denne funktion reducerer brændstof-forbruget og CO2-udledningen markant. Den forlænger også motorens vedligeholdelsesinterval.

Du behøver ikke vælge mellem at være grøn eller at være bedst

Konecranes vil gerne gøre det muligt for dig og din virksomhed at træffe det bedre valg for miljøet uden at gå på kompromis med ydelsen. Derfor giver vi dig mulighed for samtidig at spare penge og hjælpe miljøet ved at bruge mindre fossile brændstoffer - til gavn for alle. ECOLIFTING er en fremtidssikker idé med nye løsninger under løbende udvikling. Som i alle vores produkter ligger den sande værdi i de små og intelligente detaljer og sidste nye teknologi, som gør Konecranes Lift Truck til nogle af verdens mest avancerede truck. Små ting gør en stor forskel.

ECOLIFTING-løsninger:

Aktuelt har Konecranes tre ECOLIFTING-løsninger tilgængelige:

Power Drive med brændstofbesparelser på op til 15 %, Flow Drive med brændstofbesparelser på op til 25 %, og den nyskabelse, vi er allermest stolte af Hybrid Drive med brændstofbesparelser på op til 40 %.


Vælg den brændstofbesparende løsning, der passer bedst ind i din verden, og træf valg for en bedre fremtid.

"Konecranes Truconnect er nøglen til en mere produktiv, effektiv og sikker arbejdsplads. Systemet gør det muligt at optimere alle relevante aspekter af intern transport"
Henrik Fischer, Teknisk chef Aftersales / N.C. Nielsen A/S
Mere om Effektiv Flådestyring

Mere intelligent drift

Verden ændrer sig hurtigere end vi forventer, så vi ved, at du bliver nødt til at arbejde hårdt for at nå dine mål og være førende på markedet. Vi har alle begrænset tid til rådighed. Konecranes har et ønske om, at vores Smart Connected maskiner sætter dig og din virksomhed i stand til at træffe de bedste beslutninger hurtigt i en digital æra.

Vi tilbyder en række digitale løsninger som TRUCONNECT®, forebyggende vedligeholdelse og mobilapps, som kan hjælpe dig med at administrere dine aktiver mere effektivt, reducere omkostningerne, øge sikkerheden, reducere CO2 og øge produktiviteten.

Læs mere om Konecranes TRUCONNECT

VIL DU VIDE MERE OM KONECRANES?

Vores eksperter på Konecranes er klar til at hjælpe dig i mål med den løsning der passer til dit behov.