Luk

Forbind dig til fremtiden

Arbejder du med begrænset tid og høje kvalitetskrav?  Giv dig selv og din virksomhed muligheden for at øge sikkerheden, mindske omkostningerne, udnytte ressourcerne, øge produktiviteten og nedbringe CO2-udledningen. Glæd dig til fremtiden. Nå målene med Konecranes TRUCONNECT.

Hvad er Konecranes TRUCONNECT?

Gå gerne efter guldet. Bring Koncranes TRUCONNECT i spil, når du skal optimere maskinflåden på alle parametre. Med en suite af fjernserviceprodukter får du periodisk datarapportering, realtidsdiagnostik, teknisk support og overvågning i en samlet pakke. Dermed kan du optimere drift og aktiviteter på hele maskinflåden.

"Konecranes Truconnect er nøglen til en mere produktiv, effektiv og sikker arbejdsplads. Systemet gør det muligt at optimere alle relevante aspekter af intern transport"
Henrik Fischer, Teknisk chef Aftersales / N.C. Nielsen A/S
Mere om Effektiv Flådestyring

Mere sikkerhed

Med navnet Work Zone har Konecranes udviklet en række lokationsbaserede tjenester, som forbedrer sikkerheden, især i travle miljøer med høj intensitet. Værktøjet gør det muligt at styre hele flåden fra en computer og overvåge dine Konecranes gaffeltruck og reachstackere ved at oprette virtuelle rejse- og vedligeholdelseszoner, der eksempelvis kan regulere hastighed eller arbejdshøjde.

Færre omkostninger

Tidsbesparelser og høj oppetid mindsker de samlede omkostninger. Brug alle indsigter fra Konecranes TRUCONNECT til at træffe endnu bedre beslutninger – med det samme – når du løbende skal optimere dine driftsudgifter. Tag datadrevne beslutninger på et oplyst grundlag og sørg for at opfylde virksomhedens behov med reelle brugsdata.

Udnyt ressourcerne

Bliv endnu mere proaktiv og få fuldt udbytte af Konecranes TRUCONNECT. Med den digitale løsning kan du løbende følge med i behovet for vedligeholdelse på hver maskine og hele flåden. Få også kvalificerede estimater på kommende tidsforbrug af maskinerne og hvilke reservedele, der kræves til hvert kontrolpunkt.  Med forebyggende vedligehold sikrer du høj oppetid og effektiv ressourceudnyttelse.

Øget produktivitet

Produktivitet handler om at opretholde den konstante strøm af materialer gennem virksomheden. Enhver afbrydelse af arbejdet er et produktionstab og som oftest et fordyrende element. Det rigtige løfteudstyr, service på maskinerne og monitorering af maskinflåden hjælper med at holde produktiviteten i gang og Konecranes TRUCONNECT understøtter dette formål.

Nedbring CO2-udledningen

Hold øje med maskinernes miljøpåvirkning gennem TRUCONNECT. Softwaren gør det muligt at praktisere grøn kørsel ved at undgå tomgang, mindske forbruget af brændstof, reducere CO2-udledningen og køre så støjsvagt som muligt. TRUCONNECT leverer valide data til både bæredygtig kørsel, maskinførerens velbefindende og dine grønne driftsomkostninger.

VIL DU VIDE MERE OM KONECRANES TRUCONNECT?

Vores eksperter på Konecranes Truconnect er klar til at hjælpe dig i mål med den løsning der passer til dit behov.