Luk
Få nye digitale værktøjer til at effektivisere din flådestyring. Hos N.C. Nielsen tilbyder vi en bred vifte af værktøjer til innovativ flådestyring – uanset om det gælder fabriksnye Linde, Konecranes eller Terberg maskiner eller eksisterende enheder i flåden.

Flådestyring gør de komplekse arbejdsopgaver mere enkle. Du får værdifuld viden om alt fra kørselstimer, over energiforbrug og til eventuelle påkørsler, så du kan holde øje med, om truckflåden samlet set bidrager til de forretningsmæssige mål.

God flådestyring øger produktiviteten og får de interne transportopgaver løst mest effektivt. Den hjælper med at nedbringe omkostninger, skaber aktiv sikkerhed og har fokus på grøn omstilling med energirigtig kørsel, reduktion af CO2-udledning og et behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Effektiv flådestyring

  • Linde flådestyring
  • Konecranes flådestyring
  • Terberg flådestyring

Linde flådestyring

Med Linde Connect er din truckflåde digitaliseret på et avanceret niveau. Siden 2014 har Linde Connect sat standarden for effektiv flådestyring og systemet bliver løbende udviklet med nye funktioner og tilpasninger efter kundernes behov. Linde Connect giver det fulde overblik over alle enheder, hele truckflåden og en række tværgående funktioner, der samlet set optimerer flådeindsatsen. Med Linde Truck Call App kan både planlagte og uventede logistikopgaver styres fra mobil eller tablet – og naturligvis er appen integreret i hele Linde Connect-systemet.

Læs mere om Linde Connect her.

Læs mere om Linde Truck Call App her.

 

Konecranes flådestyring

Konecranes Truconnect er datastyret effektivitet til Konecranes produktprogrammet. Systemet rummer en stribe fjernserviceprodukter og -programmer, der underbygger dine vedligeholdelsesaktiviteter og fremmer forbedringer i sikkerhed og effektivitet. Systemet kobler så at sige data, maskiner og mennesker sammen, så det bliver muligt at optimere maskinernes performance og aktiviteter. Målet er at gøre den interne transport mere effektiv, sikker, miljøvenlig og behagelig for operatøren, der sidder mange timer bag rattet.

Læs mere om Konecranes Truconnect her.

Terberg flådestyring

Softwaren i Terberg Connect giver dig værdifulde oplysninger om din flåde af terminaltraktorer, så du kan optimere driften på et detaljeret niveau. Systemet giver dig overblik over alle væsentlige indsatsområder fra sikkerhed, over proaktiv vedligeholdelse og til energiforbrug – tilmed fokuserer programmet på grøn kørestil. De tilhørende apps til ledere/teknikere og chauffører/operatører optimerer flådestyringen endnu mere og bidrager til maksimal oppetid på alle terminaltraktorer i flåden.

Læs mere om Terberg Connect her.

Vil du vide mere om effektiv flådestyring?

Kontakt vores eksperter på 99 83 83 83 allerede i dag og hør mere om, hvordan effektiv flådestyring kan bidrage til at nå dine forretningsmæssige mål. Vi sidder klar til at besvare alle spørgsmål om flådestyring på vores velkendte maskinmærker og hvordan flådestyring – højest sandsynligt – også kan være med til at optimere den interne logistik i din virksomhed eller i din organisation. Vi fortæller gerne om dine muligheder på et uforpligtende niveau – og lover at du bliver klogere på flådestyring.
 

Vil du vide mere om effektiv flådestyring?