Luk

Effektiv flådestyring med N.C. Nielsen

Digitale værktøjer gør det muligt at skabe effektiv flådestyring inden for alle typer virksomheder, flådestørrelser og køretøjer. Hos N.C. Nielsen tilbyder vi individuelt tilpasset flådestyring, som sikrer overblikket, udnytter ressourcerne og skaber øget værdi i virksomhederne.

Med flådestyring fra N.C. Nielsen administrerer du truckflåden effektivt. Du kan få værdifulde oplysninger om alt fra kørselstimer, over energiforbrug og til eventuelle påkørsler, så du løbende kan holde øje med, om truckflåden samlet set bidrager til de forretningsmæssige mål.

God flådestyring hjælper med at øge produktiviteten og få de interne transportopgaver løst mest effektivt. Den hjælper med at nedbringe omkostninger, sætter fokus på forebyggende sikkerhed og rummer tilmed en miljødimension, da eksempelvis maskiner og batteriers levetid bliver forlænget.

 

Linde Truck Call App styrer logistikken

Gør det nemt at styre hverdagens mange logistikopgaver og få også styr på de uanmeldte leveringer. Linde Truck Call App til smartphone eller tablet er løsningen. Appen forenkler tildelingen af kørselsopgaver inden for truckflåden og forkorter kommunikationsvejen mellem teamleder og truckfører. Teamlederen opretter opgaven. Systemet informerer alle tilgængelige truckførere. Første ledige truckfører accepterer og udfører straks opgaven. Teamlederen modtager bekræftelse på, at opgaven er udført. Nemmere og mere effektivt kan det ikke blive.
Læs mere om Linde Truck Call App her.

Lad N.C. Nielsen klare navigationen

Tag N.C. Nielsen med på råd, hvis du skal udnytte det fulde potentiale på højlageret. Vi leverer modulopbyggede Linde VNA smalgangstruck med skræddersyet navigation, der passer præcist til lagerets reolgange, varepositioner og køremønstre. Med NCN navigation kører smalgangstrucken automatisk fra position til position på den mest sikre og energioptimerede måde på højlageret. Det sikrer en fejlfri ind- og udlagring, giver et sikkert arbejdsmiljø og løfter produktiviteten med minimum 25%.
Læs mere om NCN navigation her.

Linde Connect – det betaler sig at være forbundet

Linde Connect er vejen til intelligent flådestyring i en verden, hvor logistikprocesserne bliver mere og mere komplekse. Linde Connect gør det komplicerede enkelt ved hele tiden at give dig det fulde overblik over truckflåden og indsamle alle de værdifulde nøgletal til forbedret effektivitet. Systemet giver dig vigtige informationer om truckflåden, så produktiviteten øges, sikkerheden forbedres, arbejdsulykker forebygges og planlægsarbejdet med service og vedligeholdelse gøres nemmere.
Læs mere om Linde connect her.

 

Konecranes Truconnect – datastyret effektivitet

Konecranes Truconnect omfatter en række fjernserviceprodukter og -programmer, der underbygger dine vedligeholdelsesaktiviteter og fremmer forbedringer i sikkerhed og effektivitet. Systemet kobler billedligt talt data, maskiner og mennesker sammen, så det bliver muligt at optimere maskinernes performance og aktiviteter. Målet er at gøre den interne transport mere effektiv, sikker, miljøvenlig og naturligvis også behagelig for operatøren, der sidder mange timer bag rattet.
Læs mere om Konecranes Truconnect her.

Vil du kontaktes for mere info om Effektiv flådestyring med N.C. Nielsen?

Vi har et hold af eksperter der sidder klar til at give dig rådgivning ift. hvordan du kan effektivisere processer og frigive arbejdskraft i din virksomhed med flådestyring. Lad os kontakte dig for en helt uforpligtende snak om jeres muligheder.

Vil du vide mere om effektiv flådestyring?

Vores eksperter i flådestyring sidder klar til at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål. Kontakt Allan, Henrik eller Henrik og få et sikkert overblik med en tilpasset flådestyring.