Luk
Bestil dine reservedele nu. Få dem leveret hurtigere end du tror.

Verden er fyldt med udfordringer. Reservedele behøver ikke være en af dem. Bestil dine reservedele hos N.C. Nielsen med det samme og få dem leveret hurtigst muligt i Danmark, Norge eller Sverige. Så kommer du hurtigt videre.

 

Kontakt vores callcenter på +45 99 83 83 84

eller mail reservedele@nc-nielsen.dk senest kl. 16.30 på hverdage. Så hjælper vi dig på stedet og finder frem til en helt rigtige reservedel. Mod en beskeden ekstrabetaling sender vi en såkaldt natkasse, så du har reservedelene til næste morgen inden kl. 7.00.
 

Hos N.C. Nielsen har vi opbygget et eget reservedelslager med omkring 25.000 varenumre med lynhurtig levering og kan desuden skaffe tusindvis af andre reservedele hos vores internationale maskinleverandører som Linde, Terberg og Konecranes med effektiv dag-til-dag levering.
 

Vi opererer med to teams, der har dyb indsigt i reservedele til enten Linde lagerlogistik eller reservedele til vores Heavy Handling-maskiner som Terberg eller Konecranes. Samtidig sender vi natkasser ud til vores omkring 120 servicemontører, der kører direkte fra deres privatadresse, så du kan vinde endnu mere tid.

N.C. Nielsen tilbyder også en unik dækombytning, så din virksomhed kan have et eller flere sæt byttedæk liggende til hurtig montage. Et stigende antal af vores mange industrikunder vælger desuden at disponere over et internt ”N.C. Nielsen”-værksted i virksomheden, som kan servicere hele truckflåden.

Læs mere om dækombytning her.

"Jeg vil gerne fremhæve N.C. Nielsen som en professionel og serviceorienteret partner med en stærk ”can do”-attitude og deres reservedelsleveringer er i særklasse"
Søren Bak Aamand / Bridgestone
Se mere om vores servicekoncept her

Tag N.C. Nielsen med på råd. Tøv ikke med at kontakte os omkring en reservedel eller en teknisk udfordring. Vi sidder klar til at hjælpe og er på vejene hver eneste dag i Danmark, Norge og Sverige.

Brug for hjælp til reservedele?