Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk
Skal din virksomhed eje, leje eller lease nyt kørende materiel? Du kan vælge hele viften af muligheder hos N.C. Nielsen. Vi tilbyder bl.a. forskellige attraktive former for finansiering via leasing, der giver overskuelighed på bundlinjen og er med til at sikre mere økonomisk råderum i virksomheden. Tag os med på råd og hør mere om muligheder og konsekvenser ved finansiel leasing, operationel leasing eller rental. Vi finder i fællesskab den optimale finansieringsmodel for dit næste køb.

Finansiel leasing

Vælg f.eks. finansiel leasing af nye maskiner med eller uden udbetaling. En af de overordnede fordele ved leasing er, at virksomheden løbende kan afskrive alle udgifter og ikke begrænses af de skattemæssige regler for afskrivning. 
Løbetiden for en aftale om finansiel leasing fastsættes i en tæt dialog med din virksomhed og omfatter bl.a. en vurdering af maskinernes driftssikkerhed i lyset af det forventede antal driftstimer.  En aftaleperiode ligger typisk på 5-8 år.
Finansiel leasing indebærer, at du forpligter dig til at købe maskinerne, når aftaleperioden udløber, eller at du i stedet anviser en anden køber. Købsprisen matcher maskinernes såkaldte "scrap-værdi", der allerede fastlægges i forbindelse med aftalens indgåelse.

Operationel leasing

De fleste virksomheder vælger operationel leasing som den mest attraktive finansieringsform, når de skal anskaffe nye maskiner. Operationel leasing betyder, at vi beholder ejerskabet, og at virksomheden udelukkende overtager brugsretten til maskinerne.

Operationel leasing adskiller sig fra finansiel leasing på to afgørende områder:

  1. Virksomheden slipper for at belaste likviditeten og virksomhedens balance i forbindelse med anskaffelsen (ingen udbetaling).
  2. Virksomheden har hverken ret eller pligt til at købe maskinerne tilbage efter aftalens udløb.

 

Rental

Med en samlet rental-aftale hos N.C. Nielsen får virksomheden et komplet overblik over de månedlige driftsudgifter til truck og andre maskiner.

Rental svarer grundlæggende til operationel leasing kombineret med en service- og vedligeholdelsesaftale, der gælder i hele aftalens løbetid. Udgifterne til leasing og service/vedligeholdelse omregnes til et fast månedligt beløb, der omfatter alt undtagen sliddele som dæk og gafler.

Truckomkostningerne kan dermed lægges ind i budgettet som en fast post uden overraskelser og risiko for store ekstraregninger.

Kontakt salgsadelingen her.

Er du i tvivl om hvordan dit næste køb skal finansieres?

Vi sidder klar til finde frem til den helt rigtige finansiering af dine nye maskiner.
Vores salgsdirektør Allan kan hjælpe dig med hvilke muligheder vi kan tilbyde.