Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk
Download APP til lade timer

Du kan finde App'en til styring af vores Lade timer her:

Komplette løsninger indenfor batterier og ladere

N.C. Nielsen fokuserer stærkt på batteriområdet som en naturlig konsekvens af de konstante fremskridt inden for batteriteknologien og de øgede miljøkrav. Vi har beskæftiget os med el-truck og batterier i mere end 40 år og har fulgt udviklingen fra den første Linde el-truck og ved, hvad det drejer sig om.

Batterier står i dag som det mest udbredte drivmiddel for maskiner til intern transport. Derfor går du aldrig forgæves hos N.C. Nielsen. Vi lægger os i selen for at levere optimale batteriløsninger hver gang.

  • Vi har et komplet sortiment af batterier af høj kvalitet, der dækker alle maskintyper og mærker fra store el-truck til mindre eldrevne køretøjer i andre brancher f.eks. golfvogne og skibe. Vi har altid en række standardbatterier på lager til hurtig levering.
  • Vi råder over dygtige medarbejdere med relevante uddannelser og kurser, der sikrer, at virksomheden træffer det rigtige batterivalg. Samtidig har vi også det nyeste udstyr til at kontrollere batteriernes funktion og helbredstilstand med.
  • Hurtig levering gælder også specialbatterier. Vi skræddersyer individuelle batteriløsninger fra bunden på eget værksted.
  • Lithium-Ion Klar til et miljøvenligt valg?

    Hos N.C. Nielsen fremstiller vi vores egne Lithium-Ion batterier - Vi kan derfor levere en miljørigtig energikilde til alle typer maskiner.

    Læs mere om mulighederne med Lithium-Ion
    Lithium-Ion

Vil du vide mere?

Har du brug for hjælp eller vejledning til hvilke batteriere eller ladere der vil passe til netop dit behov? Så tøv ikke med at kontakte en af vores eksperter på området.