Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk
 • Bæredygtig upcycling N.C. Nielsen lancerer bæredygtigt upcycling-koncept

  De fleste virksomheder ønsker grønne, bæredygtige og miljøvenlige produkter, der bidrager til en bedre fremtid for os alle. Med konceptet ”NCN Heavy handling Upcycling” kommer N.C. Nielsen med et konkret og anvendeligt bud på de gode intentioner – ved at give nyt liv til udtjente maskiner i den tunge ende af skalaen.

  Læs mere om Heavy handling upcycling her
  Bæredygtig upcycling
– De nye Terberg dieselmotorer er et resultat af mange års udviklingsarbejde fra Terbergs ingeniører, hvor motorerne gradvist er blevet forbedret. Samtidig bliver miljøteknologien mere og mere kompleks, da eksempelvis væsken AdBlue kræver et særskilt indsprøjtningssystem og SCR-katalysatoren også medfører nye komponenter i motorernes opbygning, fortæller produktchef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen A/S
Claus Lilleholt / N.C. Nielsen A/S
Se Terberg cases

KLARER ENHVER OPGAVE

Udvalget af Terberg terminaltraktorer omfatter:

 • Terberg YT
 • Terberg RT & TT
 • Terberg BC
 • Terberg DT
 • Terberg Zagro
 • Terberg Specialløsninger
 • Terberg Approved

Terberg YT

Terberg YT (Yard Tractor) forener stor motorkraft og ekstrem soliditet med en gennemtænkt VIP-kabine, hvor der er fokus på optimal komfort, udsyn og sikkerhed. Maskinerne sikrer hurtig trailerhåndtering fra start til slut. De baghjulstrukne Terberg YT-maskiner er skabt til at flytte løstrailere i distributionscentre, havneterminaler, lufthavne og industrivirksomheder.

Den nye Terberg YT-serie består af flere diesel-varianter og en fuldt eldreven variant med den nyeste og højeffektive EV-teknologi, som giver den samme ydelse som de dieseldrevne udgaver. De innovative Terberg-maskiner er tilmed kompatible til brint som brændstof. 

Se Terberg YT her

Terberg RT & TT

Terberg RT og TT (RoRo & Terminal Tractor) lægger sig i spidsen med førerkomfort, sikkerhed og enkel vedligeholdelse. De stærke sider ved RoRo-terminaltraktorerne er blevet endnu stærkere. De specialiserede heavy-duty maskiner med hhv. 2 og 4 hjulstræk er forbedret på en lang række områder, der øger den samlede effektivitet ved RoRo-håndtering, terminalarbejde og andre former for trailerhåndtering.

Se Terberg RT og TT her

Terberg BC

Terberg BC forener fleksibilitet og ekstrem soliditet med en gennemtænkt VIP-kabine, hvor der er fokus på optimal komfort, udsyn og sikkerhed. Maskinen kan flytte alle lad- og anhængertype, der anvendes på terminaler og distributionscentre.

Se Terberg BC her

Terberg DT

Den specialudviklede Terberg DT-serie (Distribution Tractor) har lav indstigningshøjde, et bredt udsyn fra førerkabinen og en række sikkerhedsforanstaltninger, som sætter Terberg DT-serien nye standarder, når der skal flyttes trailere på travle godsterminaler, centrallagre og distributionscentre.

Se Terberg DT her

Terberg Zagro

Terberg Zagro er udviklet til at kunne køre både på og omkring jernbanespor. Den trækker snildt 2.500 tons med nedslåede skinnehjul og direkte kontakt mellem bagerste hjulsæt og skinnerne.

Se Terberg Zagro her

Terberg Specialløsninger

Verden over er Terberg kendt for sine robuste terminaltraktorer, der flytter trailere på havneområder, i distributionscentre og hos industrivirksomheder. Udover dette kan N.C. Nielsen også tilbyde special-løsninger med udgangspunkt i en Terberg-maskine – fx har vi udviklet en løsning med en sandopfylder, der effektivt hjælper til ved kabelnedlægning. Lad os gerne høre det, hvis du har en lignende idé.

Se Terbergs specialløsninger her

Terberg Approved

Med Terberg Approved åbner N.C. Nielsen nye muligheder på markedet for heavy duty maskiner. I stedet for nyt eller brugt kan virksomheder fremover vælge "brugt, men så godt som nyt" og skære 40-45 % af prisen sammenlignet med nye tilsvarende Terberg-modeller. Approved-konceptet bygger på Terberg maskinernes velkendte kvalitet og driftssikkerhed.

Vil du vide mere?