Luk

SIKKERHED SOM FØRSTE PRIORITET

Som markedsleder indenfor området for industritruck stræber vi efter at tilbyde de bedste løsninger, også inden for sikkerhed på arbejdspladsen.
Derfor er Lindes truck udstyret med integreret sikkerhedsudstyr ab fabrik - uden at vi går på kompromis. Sikkerhed er en del af vores DNA. Her fokuserer vi på alle aspekter af den daglige
drift, hvor der er brug for beskyttelse mod materielle skader og personskade.

SIKKERHED ER STANDARD HOS LINDE

Uanset hvilken produktlinje og model du vælger, kan du være sikker på, at alle Linde maskiner leveres med standardudstyr designet til formålet. Med de mange unikke løsninger sætter Linde nye standarder på markedet.

"Sikkerhed på arbejdspladsen er ikke til forhandling!
Kloge investeringer i assist-systemer, planlægning af vareflows og oplæring af medarbejdere kan faktisk gøre, at virksomhederne kan minimere risici, spare omkostninger og sikre virksomhedens succes.
Andreas Krinninger, administrerende direktør / Linde Material Handling

ANSVARET ER DIT

Som arbejdsgiverere har vi det grundlæggende ansvar for sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Og vi er lovmæssigt forpligtet til at skabe et sikkert arbejdsmiljø bl.a. ved hjælp af den nyeste teknologi og til at beskytte vores medarbejdere mod skader. Det er derfor meget på spil for både virksomheden og medarbejderne, hvad enten det drejer sig om personlige eller økonomiske omkostninger som følge af en ulykke. Derfor er sikkerhed på arbejdspladsen noget vi kontinuerligt skal have fokus på.

Vil du kontaktes for mere info om sikkerhed med N.C. Nielsen?

Vi har et hold af eksperter der sidder klar til at give dig rådgivning ift. hvordan du kan skærpe sikkerheden. Lad os kontakte dig for en helt uforpligtende snak om jeres muligheder.

Vil du vide mere om sikkerhed?

Du kan også kontakte os - vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak omkring sikkerhed.