Luk
Med den nyeste version af Linde Connect får du fuld gennemsigtighed, styr på alle omkostninger, større sikkerhed og øget serviceoptimering. Linde Connect flådestyring er nu tilgængelig for alle typer Linde-modeller og kan tilmed monteres på alle øvrige maskinmærker.

Gør brug af digitaliseringen med Linde Connect. Moderne maskiner indsamler konstant et væld af data, der giver indblik i køretøjets tilstand, kapacitetsudnyttelse og sikkerhed. Linde Connect bygger bro mellem hver maskine, hele flåden og den tilhørende software, så flådestyringen kan optimeres på et detaljeret niveau. 

Linde Connect er modulopbygget flådestyring. Det består af tre basale områder; adgangskontrol (ac) , brugeranalyse (an) og shock sensor (dt). Som flådeansvarlig får du løbende og værdifulde data om alt fra, hvem der kører maskinen, over chokpåvirkninger og til forskellige data om driften.  

Dine fordele er:
• Enkel, overskuelig og brugervenlig flådestyring 
• Effektiv adgangskontrol på alle maskiner 
• Mere sikker trafik på alle kørearealer 
• Kortfattede og anvendelige brugsanalyser 
• Forebyggende vedligeholdelse 
• Færre synlige skader på køretøjerne 

DET STORE OVERBLIK

Når data platformen for data flow Bluetooth og WIFI bruges, bliver der installeret Linde Connect software på din computer. Her vil du kunne tilgå softwaren lokalt, eller oprette et fjernskrivebord, der kan tilgås overalt i verden.Ved mobilt bredbåndsløsningen vil information blive ”sendt ud i skyen” og data tilgås via Linde Connect portal. Ens for alle løsninger er, at det er sammen software, der kigges ind i. 
Fra dit personlige ”cockpit” kan du kortlægge, overvåge driften og skabe over 25 interaktive rapporter om flåden. 

Linde har tilmed udviklet en Linde Connect app til adgangskontrol, så føreren skal svare på et par relevante sikkerhedsspørgsmål inden start. Linde Connect kan fleksibelt monteres med forskellige enheder (bokse) til dataoverførsel, så kommunikationen mellem køretøj og kontor altid er optimal. 

Linde Connect fordele

En væsentlig fordel ved Linde Connect er, at alle uheld med truck kan registreres, og det er muligt at dokumentere, hvem der kørte trucken, da skaden skete. Erfaringer viser, at denne funktion har en klart præventiv virkning og reducerer antallet af fremtidige skader mærkbart. Samtidig øges medarbejdernes ansvarsfølelse over for truck og omgivelser.

"En væsentlig fordel ved Linde Connect er, at alle uheld med truck kan registreres, og det er muligt at dokumentere, hvem der kørte trucken, da skaden skete."
Bruno Mærsk Knudsen, Connect ekspert / Linde Material handling
Mere om Effektiv Flådestyring

FULD KONTROL

Linde Connect sikrer også fuld kontrol med, hvem der har tilladelse til at køre med maskinerne, og hvem der ikke har. Individuelle truckrettigheder kan tildeles eller begrænses efter behov og overføres til medarbejdernes nøglekort eller pinkode. Det styrker sikkerheden på gulvet og er med til at mindske risikoen for uheld eller fejlhåndtering af maskiner og udstyr.

VIL DU VIDE MERE OM LINDE CONNECT?

Vores eksperter på Linde Connetct er klar til at hjælpe dig i mål med den løsning der passer til dit behov.