Luk

Gør din flådestyring intelligent

Digitaliseringen ændrer den interne logistik. Alle moderne logistikmaskiner indsamler løbende data, der kan analyseres og bruges til at optimere komplekse lager- og transportprocesser. Netværk og avancerede sensorer gør det endda muligt for gaffeltruck at operere selvstændigt. Så digital flådestyring bliver stadig vigtigere og et afgørende konkurrenceparameter for ambitiøse virksomheder.

Få de ønskede informationer med Linde Connect flådestyring.
Tilslut enhederne til netværket, som løbende informerer om den aktuelle status på flåden, uanset om det gælder lager, produktion eller andre steder. Med Linde Connect bliver flådestyringen mere kosteffektiv, sikker, transparent og tilgængelig ­– uanset om du vælger den lokale connect:desk flådestyringssoftware eller den connect:cloud-baserede version.

Find den rigtige løsning til din flådestyring

Connect:desk er lokal flådestyringssoftware, der bruges til at styre, overvåge og analysere gaffeltruck og chaufførdata. Alle data gemmes på virksomhedens lokale server. 

Connect:desk flådestyring giver fri adgang til alle flådedata. Softwaren bruges til at styre gaffeltruck- og chaufførdata og gør det nemt at generere individuelle rapporter til dokumentation. Connect:desk er det centrale element i din flådestyring og samler alle relevante data i et overskueligt design. Softwaren er intuitiv at betjene, og derfor velegnet til både erfarne flådeansvarlige og midlertidige brugere, der kun kræver individuelle funktioner.

Få fuldt udbytte af de digitale muligheder med Linde Connect. Den nye, cloud-baserede flådestyringsløsning er fleksibel, pålidelig og sikker. 

connect:cloud kan tilgås når som helst og hvor som helst. Det kræver kun en browser og en netadgang. Softwaren samler alle relevante oplysninger om flåden og giver et centralt overblik over alle flådedata. Hosting, software og sikkerhedskopiering opdateres løbende og funktionaliteten er tilgængelig overalt. Enheden til dataoverførsel og selve dataoverførslen er gratis.

"En væsentlig fordel ved Linde Connect er, at alle uheld med truck kan registreres, og det er muligt at dokumentere, hvem der kørte trucken, da skaden skete."
Bruno Mærsk Knudsen, Connect ekspert / Linde Material handling
Mere om Effektiv Flådestyring

Dine fordele med flådestyring

Omkostningseffektivitet                                                                                                                        
Hold øje med status, kapacitetsudnyttelse og tilgængelighed på hele flåden – for optimal udnyttelse af kapaciteten på alle gaffeltruck.

Sikkerhed                                                                                                                                          
Undgå uautoriseret brug, betjeningsfejl og andre farer målrettet – og skab endnu større sikkerhed på lageret og i produktionen.

Gennemsigtighed                                                                                                                                          
Registrér og administrér data fra dine chauffører og gaffeltruck, forbered rapporter og få overblik over strukturerne i organisationen – med gennemsigtighed i hele flådestyringen.

Service                                                                                                                                                           
Mindsk antallet af ulykker, overforbrug og skader på gaffeltruckene og hold øje med den nødvendige vedligeholdelse – med en effektiv og velfungerende maskinflåde.

Hardware som forenkler flådestyringen
Hardwaren i Linde Connect forbinder truckflåde og databasesoftware. Enhederne indsamler og overfører data og stiller dem til rådighed for yderligere analyse og bearbejdning. Derudover fungerer hardwaren som elektroniske tændingslåse med PIN- eller RFID-kode. Alle nye Linde-truck leveres med hardwaren til Linde Connect, der er installeret som standard. For ældre truckmodeller er alle komponenter tilgængelige til eftermontering, hvilket også gælder andre truckmærker. Som standard foregår forbindelsen til Linde Cloud via GPRS-overførsel. Overførsel til den lokale database foregår via WLAN.

VIL DU VIDE MERE?