Luk
Når du træder ind i OPTIMA-kabinen, vil du opleve enestående rummelighed og et helt fantastisk udsyn. Det gør drift af trucken endnu mere sikker og effektiv, og er en værdifuldt ekstra fordel.

Det bemærkelsesværdige udsyn er muligt på grund af meget store og sænkede ruder uden hjørnestolper, en tynd, men meget stærk, tværvange i taget og kurvede paneler. Synslinjen til de primære arbejdsområder er tydelige både forud, til siderne og bagud.

En EMC Master med MD4 7” touchskærm giver en mere rummelig kabine takket være de integrerede løsninger. Der er også bedre plads til betjening af fodpedalerne.

Instrumenteringens placering forbedrer betjeningsergonomien. Instrumenteringen er flyttet fra førerens side til højre over sædet, hvor den er bekvem at nå.

OPTIMA kan tilpasses dine nøjagtige behov. Du kan vælge styring med mini-rat, joystickstyring, førersæde og præcist den instrumentering, du har brug for. En hydraulisk skydekabine (forskydning på 2900 mm), en vertikalt flytbar kabine-RHS (forskydning på 2850 mm) og EMC-fjernstyring er også tilgængelig.

OPTIMA kabinen:

  1. Bemærkelsesværdigt udsyn:  Du vil ikke være i tvivl, når du ser det. Når du sætter dig ned inde i OPTIMA kabinen, ser du selve definitionen af overlegent udsyn.
  2. Electronic Machine Control, EMC Master: Fuld overvågning af de vigtige komponenter og funktioner på en MD4 7” touchskærm. Programmerbare indstillinger. CanBus-teknologi øger maskinens og transmissionens driftssikkerhed samt hydraulikken og joysticket.
  3. Ekstraudstyr til ministyring i venstre armlæn: Ergonomiske styringsløsninger (ekstraudstyr) forbedrer produktiviteten.
  4. Ergonomisk instrumentering: Uanset hvilket ekstraudstyr, du har brug for, kan vi installere det som en del af det ergonomiske instrumenteringslayout. OPTIMA er virkelig rummelig.
  5. Komfort: Et fortrinligt sæde med kompressoraffjedring, kraftig opvarmning og ventilation af kabinen, air condition - føreren har alt inden for komfort.
  6. Joystickstyring: Fås med elektronisk joystick med automatisk acceleration/servostyring (RS & CLT). Joystick til styring af løft fås som standard og byder på ekstremt jævn touchstyring i hele håndteringen (FLT).

VIL DU VIDE MERE?