Luk
Sådan kan du reducere TCO

Her er en række måder til reducering af truckens samlede ejeromkostninger:

 1. Overhold vedligeholdelsesintervallerne. Når der tages tid til at udføre den forebyggende vedligeholdelse, vil driftstrykket lettes i det lange løb.
   
 2. Brug originale reservedele fra Konecranes. Det betaler sig i det lange løb – både hvad angår driftssikkerhed og ydelse.
   
 3. Brug Konecranes lastafhængige hydrauliksystem. Alle truck fra Konecranes leveres med et lastafhængigt hydrauliksystem, som bruger intelligent fordeling af truckens kraft, når og hvor der er brug for det.
   
 4. Brug Konecranes TRUCONNECT®. Fjernovervågning og -rapportering til truck er et fremragende værktøj til truckadministration. TRUCONNECT® viser online visninger og rapporter om truckens ydelse, og derved får du et indblik, som kan bruges til forbedring af flådens effektivitet, produktivitet og sikkerhed.
   
 5. Brug administrationssystemet til dæktryk. Oprethold det korrekte dæktryk i truckens dæk for at opnå maksimal stabilitet og ydelse.
   
 6. Brug Konecranes’ filter Hydraulic Long Life (HLL). Regelmæssig brug af HLL-filtret øger driftstiden og sparer penge.
   
 7. Brug intelligente brændstofbesparende teknikker som Auto Throttle, hastighedsbegræns-ning og automatisk motornedluknings-funktion. Auto Throttle fås som ekstraudstyr til alle Konecranes truck og som standard i alle Konecranes reachstackere og øger omdrejningstallet, når bom og åg betjenes, hvilket øger produktiviteten og optimerer brændstofforbruget. Brug den programmerbare funktion til begrænsning af hastigheden til at begrænse den maksimale hastighed til f.eks. 15-25 km/t (uden last) og til 10-20 km/t (med last). Tomgangstimeren kan også programmeres og begrænses til 2-10 minutter.
   
 8. Brug Konecranes EcoDrive Module til at overvåge køreadfærd. EcoDrive Module registrerer køredata, så maskiner og førere kan analyseres og sammenlignes. Førerne kan oplæres til at betjene dine truck på den mest økonomiske og miljøvenlige måde.
   
 9. Aktiver "Transport Mode",som forhindrer føreren i at køre ved fuld hastighed, hvis containeren ikke befinder sig i den rette køreposition.
   
 10. Årlige eftersyn er en gennemtestet måde at reducere omkostningerne på ved administration af flåder. I det lange løb vil en velsmurt maskine holde længere og være mere effektiv end en maskine, der ikke er blevet efterset ofte.
   
 11. Brug vores forvarmere i kolde miljøer og varmebeskyttelse (ekstraudstyr) i varme miljøer. Hvis truckene bruges i støvede miljøer, kan du undersøge vores filtre nærmere.

VIL DU VIDE MERE?