Vores næste auktion starter tirsdag den 23. april og slutter torsdag den 25. april 2024. Læs mere her

Luk

Find en brugt 3 hjulet el truck

Det er oplagt at køre en brugt 3 hjulet el truck i stilling, når de tunge løft skal klares. Søger du efter maskiner med høj ydeevne og konsekvent stabilitet? De funktionelle maskiner leverer sikre resultater, og med deres store løftekapacitet garanterer de arbejdsglæde fra start til slut.

I vores brede sortiment finder du et stort udvalg af stærke maskiner, som letter arbejdsdagen for både store og små erhvervsdrivende.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

 

Den funktionelle maskine letter hverdagen

Stiller du store krav til kvalitet? De funktionelle maskiner er designet til at køre langs smalle gange, men er også oplagte at benytte til transport over større afstand. Det gør de eldrevne modeller anvendelige til flere typer af arbejdsopgaver.

Har du brug for pålidelig maskinkraft, som leverer sikre resultater? En stærk 3 hjulet el truck er et stabilt værktøj med høj ydeevne, der opfylder den ambitiøse fagmands store krav om kvalitet.

Tunge løft både ude og inde

Maskinerne findes i flere størrelser, så du kan altid finde en variant, der imødekommer dine behov. Har du brug for transport fra hal til hal eller skal tunge løft klares på stedet? En brugt 3 hjulet el truck er et praktisk redskab, hvad enten du skal have support udendørs eller indendørs. 

De er designet til at håndtere store temperaturforskelle, og netop det gør dem til ideelle hjælpemidler i den større produktion, hvor varmegraderne kan svinge markant.

Har du brug for stor maskinkraft? De brugte modeller kan både klare af- og pålæsning, ligesom det heller ikke er en udfordring for dem at klare horisontal transport eller stabling af emner.

Oplev minimal støj i en brugt 3 hjulet el truck

De eldrevne maskiner udsender ikke mange decibel. Bekymrer du dig om medarbejdernes arbejdsforhold? En brugt 3 hjulet el truck er yderst støjsvag, og den moderne teknologi garanterer samtidig høj komfort, når medarbejderen sætter sig bag rattet.

Rystelser og vibrationer er minimale i de praktiske maskiner, som giver fuld sikkerhed fra start til slut. Samtidig kræver de ikke meget vedligehold, og de højtydende batterier sikrer en solid opladning hver gang.

El er et miljøvenligt valg

Er du en omsorgsfuld erhvervsleder, der ikke kun tænker på dine medarbejderes arbejdsforhold, men også ønsker at tage et bæredygtigt valg? Du vil opleve flere fordele end blot rå maskinkraft og øget arbejdsglæde, når du vælger en brugt 3 hjulet el truck. Modsat de diesel- eller benzindrevne modeller udleder de elektriske varianter ingen skadelige stoffer.

Det gør dem ideelle til brug i sterile omgivelser, ligesom du samtidig tager hånd om miljøet og dine medarbejderes velbefindende med dette stærke valg.

Den perfekte maskine til indendørs brug

Har du brug for et køretøj, der kan klare de tunge løft indendørs? En eldreven maskine kan fås med de praktiske non marking-dæk, der ikke efterlader aftryk på underlaget, hvad enten du kører i fladt terræn eller på ramper.

Har du ønsker til førerhus, lygter eller radio? Maskinerne findes med flere typer af praktisk og ergonomisk tilbehør, som giver fuld komfort og stor køreglæde uanset, hvilken type opgave, der skal løses.

Se alle brugte maskiner