Luk

Solid brugt 4 hjulet el truck

Har du brug for maksimal stabilitet og et sikkert resultat? Med en brugt 4 hjulet el truck opnår du solid stabilitet og upåklagelig løfteevne på flere meter, hver gang du sætter nøglen i tændingen. Se det store udvalg af pålidelige maskiner her på siden og find den, der opfylder dine store krav til kvalitet.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

 

Brugte maskiner til alle opgaver

De funktionelle modeller findes i flere størrelser. Søger du efter en brugt 4 hjulet el truck, som kan suse ned ad de smalle lagergange? Maskinerne er oplagte at køre i stilling, hvad enten det drejer som om tunge løft på stedet eller transport af emner over større afstande.

De elektriske hestekræfter kan udføre alle typer af opgaver både ude og inde. Skal varerne læsses eller flyttes? Her får du et værktøj, som både kan hjælpe dig med af- og pålæsning, ligesom stabling og transport af både lette og tunge materialer er en opgave, du let kan få løst.

Støjsvage modeller med stor maskinkraft

Bag det stærke metalskelet gemmer de mange hestekræfter sig, og den store maskinkraft garanterer en høj ydeevne, hvad enten du skal løfte 1 eller 6 tons. Har du brug for stor kapacitet? Maskinernes løftekapacitet spænder bredt, og kan løfte helt op til 10 tons. Det gør dem ideelle til flere typer af opgaver.

Når de rå kræfter slippes fri, bliver det ikke med et øredøvende brag. De eldrevne modeller er yderst støjsvage på grund af de moderne batterier, som sikrer en stabil genopladning. Den nyeste teknologi mindsker desuden rystelser og vibrationer ved brug, så du får fuld komfort og høj sikkerhed, hver gang du sætter dig bag rattet.

Oplev de komfortable fordele

De ergonomiske modeller tilbyder fuld komfort, så medarbejderen med de lange arbejdsdage kan sidde behageligt fra start til slut. Det fleksible førerhus kan desuden designes, så det tilpasses den enkeltes behov. Har du særlige ønsker til betjeningsgreb? Maskinerne kan skræddersyes med tilbehør, hvad enten du stiller krav til lygter eller radio. 

 

Brugt 4 hjulet el truck til de tunge løft

Maskinerne giver dig fuld friløft, så de kan bruges til flere typer af opgaver og under varierende arbejdsforhold. Skal du have flyttet et større læs? Her er det optimalt at benytte sig af den funktionelle arbejdskraft. Du får en maskine, der er let at betjene, og som på grund af sit funktionelle design er fuld manøvredygtig både på byggepladsen, lageret eller i den højtydende produktion, hvor tempoet er tjept.

Du undgår forurening med el

Der er flere fordele forbundet med at vælge en brugt 4 hjulet el truck i stedet for diesel- eller gasdrevne modeller. Er du opdateret på dine muligheder? De elektriske modeller udleder ikke skadelige stoffer. Her får du et køretøj, der ikke udsætter medarbejdere eller naturen for negative påvirkninger, ligesom maskinen også kan benyttes i sterile omgivelser.

Skal du bruge maskinen indendørs? Det er oplagt at vælge modeller med non marking-dæk, der er specielt designet til indendørs kørsel. De efterlader ikke aftryk på underlaget – heller ikke ved tunge løft.

Se alle brugte maskiner