Luk

Oplev fordelene ved en brugt containertruck

Der er flere fordele forbundet med at vælge en brugt containertruck. Skal tunge emner transporteres eller vanskeligt gods håndteres sikkert? Du opnår stor stabilitet med de driftssikre maskiner.

Find en stærk model her på siden og oplev, hvordan den høje kvalitet letter arbejdsgangen.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

 

 

Find en brugt containertruck i høj kvalitet

En solid, brugt containertruck er et alsidigt redskab, der både kan benyttes i den tunge industri og den højtydende produktion. Søger du efter et redskab, der hurtigt og effektivt kan lette arbejdsgangen? De stærke redskaber kan benyttes til flere formål. Hvad enten du har brugt for en maskine, der kan løse større eller mindre opgaver, finder du her på siden en model, der matcher dine ønsker.

Skal du flytte tungt gods eller håndtere vanskelige materialer? En brugt containertruck er en højeffektiv hjælper, der med sin robuste kvalitet giver stærke resultater. Den brede kapacitet gør den til en stabil løsning, som kan samarbejde med andre maskiner fra den hurtige el-truck til den store reachstacker.

Vælg den kompakte maskine til de mindre opgaver

Hvis pladsen er trang, er det oplagt at vælge en brugt containertruck, der ikke fylder meget i landskabet. Er du den driftige leder af et lille gartneri? De kompakte modeller kan både benyttes i gartnerier, auktionshaller eller langs smalle reolgange i lagerhallerne. Det gør dem til alsidige maskiner, som kan håndtere krævende opgaver på meget begrænsede arealer.

En lille venderadius sikrer stor præcision, og gennem det simple styringsværktøj får føreren fuld kontrol over løfteredskabet..

Praktiske funktioner sikrer fuld kontrol

Der er stor forskel på, hvordan forskellige emner skal håndteres. De tunge pallerammer kræver resolutte løsninger, mens de bløde postordrer må behandles med stor forsigtighed. Via et simpelt styringssystem opnår føreren et solidt overblik, så opgaverne kan løses med et stærkt resultat til følge.

En brugt containertruck giver dig mange fordele, når tungt gods skal løftes. Skal emner flyttes i højden? Alle modeller er udstyret med en praktisk hæve- og sænkefunktion, som optimerer arbejdsgangene og sikrer høj ydelse. Den effektive funktion kan installeres som en manuel løsning, men det er også muligt at vælge el-hydraulik.

Søger du stor brugervenlighed i en brugt containertruck? Moderne teknologi opfylder alle behov for komfort og sikkerhed. Det sikrer en højeffektiv arbejdsgang, og gennem konsekvente kommandoveje, der hurtigt kan tilgås, giver det operatøren de bedste betingelser for at udføre de krævende opgaver med sikker præcision.

Sikkerheden sættes forrest

Den ansvarsfulde leder sætter sine medarbejderes sikkerhed forrest. Udfører dine ansatte dagligt krævende opgaver? De vanskelige opgaver må håndteres med stor præcision, og når sikkerheden er i centrum, giver det føreren fuldt fokus.

Alle sikkerhedsforanstaltninger er opfyldt, når du vælger en brugt containertruck. Den automatiske bremse er placeret direkte på køretøjets trækhjul, så farlige situationer let kan afværges.

På de mindre maskiner er både køre- og bremsefunktionen yderligere indbygget i det ergonomiske styrehåndtag, hvilket resulterer i hurtig håndtering af udfordringerne.

Tilpas maskinen til den enkelte fører

Den erfarne operatør bruger dagligt mange timer i maskinen, når de krævende opgaver skal udføres. Netop derfor er det vigtigt, trucken kan tilpasses den enkeltes personlige præferencer.

Ønsker du trinløs hastighedsregulering? Det er naturligvis en mulighed, ligesom rat, sæde, pedaler og styretøj kan indstilles efter førerens behov. På den måde opnår den rutinerede fører fuld komfort, hvor de ergonomiske løsninger leverer stor tilfredshed uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Find containere med tip

På værksteder og i flere industrierhverv produceres dagligt store mængder restaffald, som skal håndteres effektivt. En brugt containertruck flytter hurtigt både tunge og lette containere, og den præcise tipfunktion letter arbejdsgangen før føreren.

Nu er det slut med manuelt arbejde, for fra den kompakte kabine kan opgaven eksekveres med fuld tilfredshed. Det sparer tid, og sikrer dermed lave driftsomkostninger.

Se alle brugte maskiner