Luk

Stærk, brugt dieseltruck til dit behov

Har du brug for stærk og pålidelig maskinkraft, som letter arbejdsdagen for dig og dine medarbejdere? En solid, brugt dieseltruck garanterer en høj produktivitet, hvad enten du benytter dig af maskinen på byggepladsen, lageret eller i den store produktion.

Er du på udkig efter en hjælpende hånd, som altid leverer? I vores brede sortiment af dieseldrevne modeller præsenteres du for solide køretøjer til konkurrencedygtige priser. Her finder du den maskine, der matcher både medarbejdernes og dine høje krav til kvalitet.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

Maskiner med stor ydeevne letter hverdagen

Det er kun de bedste maskiner, der opfylder dine høje ambitioner om veludført arbejde. Stiller du store krav til køretøjets ydeevne? På markedet finder du flere typer af trucks, men de solide dieselvarianter er din garanti for et værktøj, der aldrig svigter. En brugt dieseltruck giver dig stor ydeevne, og kan reguleres efter præcis dine ønsker. Har du behov for en særlig løftehøjde? Maskinen kan indstilles, så den imødekommer dit specifikke krav til byggehøjden. Det gør hjælpemidlet til et stærkt aktiv, hvad enten du benytter det på byggepladsen, lageret eller i produktionen.

Find en funktionsdygtig maskine med stor kapacitet

Har du akut behov for at gøre en brugt dieseltruck til en integreret del af arbejdsdagen? Du vil øjeblikkeligt mærke, hvordan maskinen forbedrer arbejdsgangene. Her får du et maskindrevet hjælpemiddel, som garanterer stor løfte- eller byggekapacitet. Stiller du skarpt på ydeevnen? Du finder både små og store modeller i vores sortiment, og vi er stolte af at præsentere et bredt udvalg af muligheder.

Du finder både maskiner med kapacitet på 1.200 kilo og 7.000 kilo hos os. De fuldt funktionsdygtige maskiner leverer sikker trækkraft gennem deres mange hestekræfter, som gemmer sig i den store motor. Det er din garanti for en stabil ydeevne, der letter arbejdsopgaverne i hverdagen.

En brugt dieseltruck, der letter tunge løft

Når du vælger en brugt dieseltruck, får du en maskine, som konsekvent leverer solid kvalitet. Det er din garanti for, at arbejdsgangene glider uden udfordringer. Står dine medarbejdere dagligt med opgaver, der kræver tunge løft? Maskinernes ekstreme styrke er en kilde til arbejdsglæde både ude og inde, men den store kapacitet forhindrer ikke deres fleksibilitet.

Modellerne er meget manøvredygtige, og kan derfor sættes i spil selv i smalle lagergange, hvor tunge materialer skal løftes eller transporteres. Samtidig har maskinerne en optimal vægtfordeling, som sikrer stabilitet selv ved tunge løft.

Stærke og vedligeholdelsesfrie maskiner

De stærke maskiner kræver ikke meget vedligehold. Det er praktisk i en travl hverdag, hvor opgaver skal løses gnidningsfrit. Har du brug for en maskine, som aldrig svigter? En brugt dieseltruck er udført i et solidt materiale, som giver dig en lang holdbarhed. Den stabile metalkonstruktion garanterer, at modellerne kan modstå udefra kommende påvirkning og konstant udviser stor modstandskraft over for slag. Har du brug for skiftende transporter mellem ude og inde? De praktiske maskiner kan naturligvis både benyttes inde og ude. Det gør dem yderst anvendelige på lageret, hvor tunge læs skal flyttes mellem forskellige områder.

Støjsvage modeller

Der kan være meget larm på arbejdspladsen, men hvorfor ikke beskytte medarbejdernes ører, når det er muligt? Vores støjsvage modeller udsender ikke mange decibel, ligesom rystelser heller ikke er en udfordring, når du sætter dig bag rattet. Det gør den moderne maskine til et aktiv i hverdagen, og du går ikke på kompromis med medarbejderens sikkerhed og komfort, hvad enten de kører på ramper eller over store afstande. Samtidig garanterer maskinerne også et lavt brændstofforbrug. Den nyeste teknologi sørger for, at en brugt dieseltruck yder sit maksimale, hver gang den startes, og at selv de mindste dråber i tanken spenderes optimalt.

Se alle brugte maskiner