Luk

Derfor skal du have en brugt ekspeditionstruck

En brugt ekspeditionstruck er et manøvredygtigt køretøj, der effektivt optimerer arbejdsgangene. Leder du en stor produktion, eller plukker du ordrer på høje reoler? Det robuste værktøj kan være en integreret del af hverdagen både i den højtydende produktion og på lageret, hvor tempoet er tjept.

Se de mange størrelser og typer her på siden, hvor du bliver præsenteret for markedets bedste modeller.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

Oplev de mange fordele ved en brugt ekspeditionstruck

Et robust køretøj er en vigtig forudsætning, når arbejdsopgaverne skal udføres effektivt og med et stærkt output. En selvkørende ekspeditionstruck er et funktionelt redskab, som både kan transportere tungt gods over større afstande eller løfte emner i højden.

Du oplever hurtigt de mange fordele ved en hydraulisk og eldreven variant, som gør det enkelt at udføre alle typer af opgaver med stor præcision. For hurtig genopladning af de energieffektive batterier er det ideelt at vælge en model med indbygget lader.

Modeller med stor løftekapacitet

Skal du hente varer ned fra 3, 5 eller 8 meters højde? Maskinen har en stor løftekapacitet, som gør den til et funktionelt hjælpemiddel, når emner skal hentes på høje reoler. Distribuerer du tungt gods, som skal sendes dagligt, er det oplagt at køre maskinen i stilling. Den klarer de tunge løft, hvad enten der er brug for opstabling, pålæsning, aflæsning eller håndtering af udfordrende elementer.

Det er endda muligt at håndtere ekstremt tunge objekter med den stærke truck. Modellerne findes i flere størrelser og typer, så du altid kan finde en variant, der matcher dine ønsker.

Hurtig og effektiv flytning af tungt gods

Har du brug for at flytte emner mellem lokationer? Med en stærk, brugt ekspeditionstruck er det hurtigt at flytte både tunge og lette emner. Det betyder, at du kan transportere alt fra mindre postordrer til store, tværgående bjælker på dette kompakte redskab.

En brugt ekspeditionstruck giver et stort udsyn

Har du brug for et solidt udsyn, når varer skal placeres i de smalle lagergange? Du får frit udsyn bag modellerne, som er lette at betjene. Det ergonomiske styreværktøj sidder centralt, hvilket giver føreren optimale arbejdsforhold.

Den kompakte ekspeditionstruck er nem at navigere, og selv når pladsen er trang, udviser den stor manøvredygtighed. En smal venderadius er din garanti for, at maskinen også kan bruges på krævende lokationer.

Det kan eksempelvis være mellem snævre reolgange, hvor varer skal stables eller plukkes i højden. Redskabet kan køres tæt på reolerne, så medarbejderen let og effektivt kan flytte og hente de forskellige objekter.

Mange muligheder for individuelle løsninger

Er der behov for en platform? I nogle sammenhænge er det oplagt at vælge varianter med platform, så føreren står beskyttet, mens arbejdet udføres.

Især i situationer, hvor arbejdsopgaverne er tidskrævende at udføre, vil det være en fordel for operatøren med et aflastende sæde. Det giver fuld komfort, så føreren kan fokusere på opgavens udførsel og dermed levere et kvalitetssikkert resultat.

En brugt ekspeditionstruck er et komfortabelt køretøj, der øger arbejdsglæden. Sæde, kabine og betjeningskomponenter kan tilpasses til den enkelte bruger, hvilket gør maskinen til en alsidig hjælper.

Se alle brugte maskiner