Luk

Stabil håndtering af tungt gods med en brugt el truck

En brugt el truck er et driftssikkert køretøj, som effektivt klarer de tunge løft. Den høje ydeevne og store kapacitet sikrer en stabil leverance, hvad enten det er store eller små emner, der skal håndteres.

I det store udvalg, vi præsenterer for dig her på siden, finder du flere størrelser, mærker og modeller med stor funktionalitet.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

 

Find en brugt el truck til alle opgaver

En stærk maskine letter arbejdsgangen for både store og små erhvervsdrivende. Skal rutinerne optimeres i lagerhallen, eller er der brug for maskinkraft i den hurtige produktion? Uanset om du har brug for, at arbejdsglæden bliver fornyet i distributionsindutrien, på havneterminalen eller byggepladsen, er en brugt el truck en kilde til høj effektivitet.

De hurtige maskiner leverer kvalitet fra start til slut, og den ekstreme løftekapacitet sikrer solide resultater. Maskinerne kan benyttes til både større og mindre hverv, hvilket gør dem til alsidige redskaber, der løser flere typer af opgaver.

Slut med tunge, manuelle løft

Den kompakte maskine er et stærkt køretøj, som letter medarbejdernes hverdag. Skal tunge løft udføres på stedet, eller må varer dagligt fragtes fra produktionshal til lagerhal? Det er slut med at udføre de tunge løft manuelt, for med en stærk, brugt el truck erstattes de af stabil maskinkraft.

Du opnår kun solide resultater, hvis du samarbejder med en pålidelig maskine. Et brugt elkøretøj har en høj ydeevne, og udviser konsekvent funktionalitet gennem sit kompakte design og sin store kapacitet.

Skal emner transporteres over stor afstand? Til de små, hurtige opgaver, hvor gods skal løftes eller flyttes inden for et lille areal, er den alsidige maskine en effektiv spiller. Det forhindrer den dog ikke i også at udvise stor produktivitet, når materialer skal fragtes over større afstande.

Designet til brug både ude og inde

Maskinerne, der findes i flere størrelser og mærker, kan både benyttes inde og ude. Det gør køretøjerne til praktiske redskaber, der både kan anvendes i den store lagerhal eller på byggepladsen, hvor det omskiftelige vejr dagligt udfordrer arbejdsgangene.

De fuldt funktionsdygtige maskiner yder support både udendørs og indendørs, og svingende temperaturer påvirker dem ikke. De er udstyret med moderne teknologi, som gør dem til højeffektive redskaber, der er optimale at benytte i produktioner, hvor der kan være stor forskel i varmegraderne.

Stor maskinkraft sikrer øget effektivitet

Når arbejdsdagen skal forløbe uden konflikter, bliver der brug for pålidelig maskinkraft. Skal der dagligt lastes, fragtes eller håndteres store mængder af gods? En brugt el truck er et ideelt redskab, når af- og pålæsning skal effektueres. Med stor præcision kan føreren løse de krævende løfteopgaver, ligesom det også er muligt at stable materialer eller fragte varer, der kræver horisontalt transport.

Støjniveauet sænkes med en brugt el truck

Det er ikke mange decibel, dine medarbejderes ører udsættes for, når du vælger en brugt el truck til arbejdet. De støjsvage modeller er tilnærmelsesvist lydløse, når de sammenholdes med gas- eller dieseldrevne maskiner, og det garanterer en høj komfort hver gang, de ansatte møder ind på jobbet. Ikke kun for føreren, der er i direkte kontakt med maskinen, men også for de andre medarbejdere, der befinder sig i nærheden af det robuste værktøj.

Samtidig sikrer moderne midler også, at vibrationer og rystelser er mindsket markant, når maskinen benyttes. Det giver øget sikkerhed for den enkelte medarbejder, der trygt kan sættes sig bag rattet.

Hurtig opladning af de energieffektive batterier

Arbejdsdagen bliver ikke bremset af utidige opladninger, for de moderne maskiner med integreret batteri kræver ikke meget vedligehold. Her får du en stor batterikapacitet, som sørger for, at maskinen kan køre længe, før det bliver nødvendigt at lade igen.

Se alle brugte maskiner