Luk

Stort udvalg: Brugt palleløfter og el palleløfter

Sætter du sikkerheden forrest? En brugt palleløfter er et stærkt redskab, hvor sikkerhed og høj ydeevne følges tæt. De eldrevne modeller findes i flere størrelser og modeller, som kan benyttes til forskellige formål og flere typer af opgaver.

Har du brug for en variant med platform til føreren? Du finder både maskiner til gående fører eller med platform i vores brede sortiment her på siden.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

 

Sikker og selvkørende brugt el palleløfter

Når arbejdsgangene skal glide gnidningsfrit, stiller det store krav til maskinernes funktionalitet. Med en brugt el palleløfter får du et stabilt hjælpemiddel, der kan benyttes til flere typer af opgaver. Arbejder du under udfordrende forhold? Den sikre hjælper er optimal at bruge på steder, hvor pladsen er trang. Benyt den ved transport og løft i smalle lagergange eller på steder, hvor det kan være svært at vende med en truck.

Har du brug for høj ydeevne? Selv ved intensivt brug er den handy maskine et aktiv. De eldrevne modeller er selvkørende, hvilket både sikrer stor effektivitet og konsekvent brugervenlighed, som gør det muligt for alle medarbejdere at betjene redskabet.

Vælg modeller med gående fører

De ergonomiske modeller til gående fører er oplagte til mindre opgaver, hvor nem og hurtigt af- eller pålæsning er påkrævet. Har du brug for en maskine, der klarer horisontal transport? Maskinen har stor manøvreevne, så du altid har fuld kontrol.

Den fleksible styrearm sikrer høj effektivitet, hvad enten løftet er tungt eller let, og de stabile batterier er din garanti for stor brugervenlighed. En brugt palleløfter er en stærk spiller på steder, hvor pladsen er lille, for det fleksible redskab er let at navigere.

Praktiske platforme for stående førere

Du har mange muligheder, når du søger efter en brugt el palleløfter med platform for stående fører. De energieffektive batterier kan hurtigt lades, så du sikres maksimal ydeevne i alle henseender.

Har du brug for høj løftekapacitet? Maskinerne kan løfte flere meter, hvilket gør dem til perfekte redskaber, hvor ordrer skal hentes ned fra højden eller fragtes over store afstande. Det understøttes af den kompakte venderadius, der gør maskinen til et stærkt aktiv langs de smalle lagergange.

De praktiske platforme kan tilpasses den enkelte medarbejders behov, både når det gælder rygstøtte og sæde. Stiller du krav til indstillingerne? Du kan justere den fleksible styrearm, så den er nem at betjene uafhængig af, hvilken medarbejder der sidst har benyttet sig af løfteren.

Få høj komfort med et førersæde

En brugt el palleløfter er en perfekt stand-in, hvor den stående fører kan udføre udfordrende opgaver på en effektiv og forsvarlig måde. Den bevægelige løftearm kan drejes i flere retninger uden, at medarbejderen skal twiste i kroppen – det giver fuld komfort selv på dage, hvor redskabet bruges i mange timer.

Har du brug for en maskine med høj kørehastighed? Din palleløfter skal have et sæde, hvis behovet er en maskine, der kan køre stærkt over store afstande. Især er disse modeller sikre valg, når tunge materialer skal transporteres.

De justerbare og ergonomiske førersæder er placeret i en sikker kabine, så føreren får et behageligt udgangspunkt for arbejdet.

En brugt el palleløfter er et miljøvenligt valg

De funktionsdygtige hjælpemidler letter hverdagen, og klarer effektivt de tunge løft. Har du brug for at flytte eller løfte tungt gods? Du kan transportere emner, der vejer helt op til 10 tons på de største modeller. Det gør de praktiske palleløftere til gode maskiner, der kan anvendes til flere formål. Samtidig er de brugte elvarianter også et miljøvenligt valg. De højeffektive batterier udleder ikke skadelige stoffer, hvilket både beskytter medarbejdernes helbred og tager vare om natur og miljø.

Se alle brugte maskiner