Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk

Køb en brugt el traktor til mange formål

Den robuste maskine kan bruges til mange formål, hvad enten det er den lille villahave eller det store landbrug, der skal optimeres med en brugt el traktor. Søger du efter en specifik model, der passer til dine individuelle ønsker?

Vi tilbyder dig et stort udvalg af modeller og fremviser et stort spænd i typer, størrelser og kapacitet.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

 

Et solidt køretøj, der giver stærke resultater

En brugt el traktor kan findes med varierende kapacitet. Har du brug for en eldreven model, der kan klare de mindre opgaver i hobbylandbruget? Det velsmurte køretøj kan både integreres i højtydende industrielle erhverv, ligesom den private villaejer kan have glæde af maskinen, når græsset skal slås eller større emner transporteres rundt på matriklen.

Den stærke maskine er meget modstandsdygtig og leverer altid stærke resultater. De mange hestekræfter holder sig ikke tilbage, og når du sætter nøglen i tændingen, vil du øjeblikket opleve, hvor stor effekt maskinen tilbyder. Med en brugt el traktor øger du produktiviteten, uanset om maskinen benyttes på udendørs arealer eller gør gavn i den store, indendørs lagerhal.

Find en brugt el traktor til alle opgaver

En funktionel maskine, som starter med fuld tilfredshed, er et aktiv i alle henseender, hvad enten du benytter maskinen som haveredskab eller i produktionsøjemed. De højeffektive, brugte modeller garanterer stor kapacitet uanset type, og netop det gør dem ideelle til flere typer af opgaver.

Skal du transportere emner over større afstande? Med et praktisk anhængertræk på bagsmækken øger du anvendelsesmulighederne. Skal træbjælker, stålkonstruktioner eller andet tungt materiel bugseres fra A til B? Det kan let lade sig gøre på ladet, ligesom du også kan vælge modeller, hvor det er muligt at tilkoble en grab. Især på byggepladsen eller til skovrydning er det oplagt at vælge denne variant, hvis du vil opleve den stærke fleksibilitet, som maskinen tilbyder.

Energieffektive batterier med hurtig opladning

I en effektiv arbejdsdag med fokus på stabil produktivitet er det vigtigt, du stiller krav til de redskaber, du benytter. Skal opgaverne løses uden konflikter? En brugt el traktor kræver ikke meget vedligehold, og de effektive batterier har en lang holdbarhed.

Det betyder, at arbejdsdagen ikke skal brydes op, fordi maskinen skal lades. Bliver der brug for et boost? Du får flere fordele, hvis du vælger en maskine, hvor opladeren er integreret. I løbet af kort tid kan køretøjet tankes, så arbejdet kan genoptages uden tabt fortjeneste.

Undgå forurening, når du vælger el

I en tid, hvor den offentlige debat jævnligt omhandler miljøets tilstand, er det oplagt at vælge en brugt el traktor. Det batteridrevne køretøj forurener ikke, og er derfor et sundt alternativ til de benzin- eller dieseldrevne modeller.

Søger du efter en maskine, som er støjsvag? En model, som kører på el, udsender ikke meget støj, og det er behageligt, hvis du sidder i køretøjet mange timer om dagen.

Sikkerhed og komfort er i højsædet

Maskinerne er store, men det betyder ikke, at de er svære at betjene. Et simpelt navigationssystem gør det let for føreren at styre maskinen, og den komfortable kabine kan skræddersyes efter den enkeltes behov.

Vil du have dine individuelle ønsker opfyldt? Flere medarbejdere kan uden problemer benytte den samme maskine, for den ergonomiske konstruktion giver fuld brugervenlighed. Det betyder, at både sæde, pedaler, rat, styretøj og ryglæn kan indstilles, så det passer til chaufføren. På den måde opfyldes behovet for fuld komfort, hvad enten maskinen benyttes i kort eller lang tid.

Foruden den behagelige brugeroplevelse er sikkerheden i højsædet. Den nyeste teknologi lever op til alle standarder, så du trygt kan sætte dig bag rattet og sætte fokus på at udføre arbejdsopgaverne uden lurende farer.

Se alle brugte maskiner