Luk

Find en brugt plukketruck til dit behov

Oplev, hvordan arbejdsgangene optimeres, når en brugt plukketruck integreres som en naturlig del af dagligdagen. Er du en driftig leder, der stræber efter stærke resultater? Når de store ambitioner skal indfries, får du brug for pålidelig maskinkraft, der giver effektive løsninger uanset, om det er store eller små opgaver, der skal løses.

Derfor sætter vi en ære i at præsentere et stort sortiment af kvalitetsmaskiner til både større og mindre erhverv. Se de mange muligheder her på siden og find en velkørende maskine, som imødekommer dine store krav til kvalitet.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

Oplev de mange fordele ved en velkørende maskine

Der er flere fordele forbundet med en velkørende maskine, som konsekvent præsterer en høj ydeevne med solide løsninger til følge.

En brugt plukketruck kan anvendes til flere typer af opgaver. Skal ordrer plukkes i højden? Uanset, hvor mange pallehøjder den kompakte maskine skal strække sig over, er vertikale løft aldrig en udfordring. Det samme gælder, hvis varer skal plukkes horisontalt, for håndtering af emner i gulvhøjde kan hurtigt og effektivt udføres. Maskinen er et funktionelt redskab, når tunge materialer skal opsamles, placeres og afsættes med stor præcision.

Gør arbejdet let med en brugt plukketruck

Arbejdsdagen kommer til at glide uden konflikter, når det rette udstyr køres i stilling. Søger du en pålidelig maskine, som letter plukkearbejdet? Letvægtsmaskinerne er nemme at navigere, og selv på få kvadratmeter udviser de driftssikker manøvredygtighed.

Det gør en brugt plukketruck til et stærkt valg mellem de smalle reolgange, hvor pladsen er minimal. I maskinerne opnår føreren et solidt udsyn, som garanterer, at opgaver kan udføres med den korrekte præcision, så farlige situationer bliver undgået.

Pluk varer i højden

En brugt plukketruck er et alsidigt redskab, som let kan integreres i både store og små produktioner. Har du brug for en model med platform? En praktisk løfteplatform sørger for, at selv de avancerede ordrer kan håndteres, og med en højdekapacitet på op til 15 meter bliver det let at nå selv de højeste hylder.

Mange af modellerne kan betjenes gennem fjernstyring, men det er også muligt at vælge skinne- eller fristyring. Det øger løftehastigheden markant. Skal ordrer plukkes på et meget højt niveau, er det oplagt at vælge en wireløsning. På den måde kan medarbejderen få fuld kontrol over arbejdsgangen.

Nem håndtering af ordrer på hylder

Skal ordrer plukkes på de højeste hylder? Du oplever en meget høj ydeevne fra de specialiserede maskiner, der er designet særligt til at håndtere ordreplukning i højden. Medarbejderne kan let tilgå varerne i den kompakte kabine, og de sikre kommandoveje sørger for stor brugervenlighed.

Store ergonomiske fordele til den enkeltes behov

En lav trinhøjde gør plukkeredskabet til en ergonomisk vinder. Skal føreren ofte stige ind og ud af maskinen? Den hurtige ind- og udstigning letter førerens arbejdsdag, og den rummelige kabine giver stor bevægelsesfrihed.

Har du individuelle ønsker til dit køretøj? Den rutinerede fører stiller krav til værktøjet, men en brugt plukketruck kan naturligvis indstilles til den enkeltes behov. Især er det praktisk, når flere medarbejdere dagligt anvender de samme maskiner.

Se alle brugte maskiner