Luk

Find en brugt reachstacker

Skal det tunge gods flyttes hurtigt og effektivt? En brugt reachstacker er et driftssikkert valg, som leverer stabile og stærke resultater. Den robuste maskine tilbyder høj ydelse, hvad enten den benyttes i store havneterminaler, lagerhaller eller på byggepladser, hvor tempoet er højt.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af solide maskiner, der står til rådighed med den kapacitet, du søger.

Stort udvalg - se vores brugte maskiner

Solide maskiner med høj ydelse

Det er ikke alle køretøjer, der er designet til at løfte tungt gods, som vejer mange tons. Har du brug for en handlekraftig maskine, som yder effektivt fra start til slut? En robust løftekran klarer hurtigt og effektivt de tunge opgaver, når heavy job-jobs skal eksekveres.

Du får et stabilt værktøj, der ikke går på kompromis med driften, for de stærkeste maskiner kan løfte op mod 150 tons. Sætter du driftssikkerheden forrest? Uanset om det er tunge skibscontainere eller pallerammer med specialgods, der skal håndteres, kan maskinen benyttes til formålet.

Find en brugt reachstacker til specialopgaver

Udviklingen inden for heavy duty-jobs er eksplosiv – og det stiller krav til maskinerne, som skal udføre specialopgaver flere gange om dagen.

En brugt reachstacker er perfekt, når særlige løsninger skal fuldføres med præcision. Leder du driften i en havneterminal eller står du i spidsen for et andet industrierhverv? Maskinerne håndterer både små og store opgaver, hvilket gør dem til et oplagt førstevalg, når tungt materiel skal håndteres.

Stor kapacitet garanterer effektive resultater

Søger du en maskine, som kan klare alsidige transportopgaver? En brugt reachstacker findes i mange varianter fra de mindst modeller til de største maskiner. Det giver et stort spænd i kapacitet, så uanset om der skal flyttes gods på 10, 40 eller 100 tons, kan du finde et mærke, der imødekommer dine ønsker.

De stærke maskiners store kapacitet giver effektive resultater, og med praktisk ekstraudstyr kan de bruges til både større og mindre specialløsninger. Det betyder, at maskinerne kan benyttes, når containere skal flyttes til eller fra lastbiler, ligesom de også kan sættes i spil, når tungt materiel skal tages ned fra høje lagerhylder.

Optimer driften med solidt ekstraudstyr

Arbejder du inden for distribution? I de store lagerhaller er en brugt reachstacker en vigtig del af dagligdagen, når tunge emner skal løftes, men ofte er maskinernes rå power ikke det eneste, der skal til, før en opgave kan afsluttes.

Til maskinerne findes et stort udvalg af stærkt ekstraudstyr, som sikrer høj ydelse og stabile resultater. Du opnår stor præcision med kæder, stropper og løfteanhængere, som hurtigt kan monteres på køretøjet.

Skal en hasteopgave håndteres effektivt? Når tempoet er tjept, skal maskinerne samarbejde, så opgaver kan løses uden konflikter. Det særlige ekstraudstyr optimerer arbejdsgangene, uanset hvilke emner du skal have omrokeret.

Stort fokus på komfort og sikkerhed

Det er ikke kun lave driftsomkostninger, du får med i købet, når du vælger en brugt reachstacker. Stiller du store krav til medarbejdernes sikkerhed? Den kompakte kabine lever op til alle sikkerhedsforanstaltninger, så operatøren kan udføre de krævende opgaver i beskyttede og sikre rammer.

Er der brug for individuelle løsninger? Et sikkert samspil mellem fører og maskine kan kun forløbe frit og med fuldt fokus, hvis komforten har førsteprioritet. Derfor kan alle indstillinger naturligvis tilpasses den enkelte, så operatøren sidder behageligt fra start til slut.

Oplev de ergonomiske løsninger

Der er ofte behov for, at føreren skal løse vanskelige opgaver, som fuldføres over lang tid. Sidder dine medarbejdere mange timer om dagen i maskinerne? Den solide løftekran tilbyder ergonomiske løsninger, som gør opholdet i maskinen behageligt for operatøren.

Gennem et simpelt styringssystem og konsekvente kommandoveje sikres høj komfort, og både sæde, pedaler og rat kan tilpasses den enkeltes præferencer.

Se alle brugte maskiner