Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk

Brugt rolltrailer leverer høj kvalitet

En brugt rolltrailer er et højeffektivt værktøj, når det tunge gods skal bugseres. Søger du solid produktivitet og stærke resultater? Det manuelle arbejde erstattes let af et driftssikkert køretøj, som håndterer alt fra pallerammer til containere.

Du kan finde et stort udvalg af solide modeller her på siden. Vi leverer et bredt sortiment af kvalitetssikkert udstyr, som letter arbejdsgangene, og imødekommer dine høje ambitioner om stor produktivitet.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

Find en brugt rolltrailer til alle opgaver

Det robuste køretøj, der også kendes som en dolly-platform, er et stærkt hjælpemiddel i flere sammenhænge. Skal tungt gods transporteres over store afstande? Både til større og mindre opgaver, hvor transportafstanden kan variere, er en brugt rolltrailer et kompakt og stærkt køretøj, der let bugserer de tunge emner.

Skal containere lastes? En rullevogn kan både anvendes i de store havneterminaler, når containerskibene skal lastes, men også i distributionsindustrien eller på værfter er den et oplagt førstevalg.

Få stabile resultater med et stærkt køretøj

Der er garanti for præcise resultater, når rullevognen køres i stilling. De bagerste hjul er solide stabilisatorer, som fordeler godsets vægt jævnt på det store lad. Det garanterer, at emnerne transporteres sikkert og roligt, så selv følsomt gods kommer uskadt frem. Især er det en fordel, hvis fødevarer skal lastes eller læsses.

Opnå flere fordele med stor kapacitet

De robuste rulletrailere produceres med stor variation i forhold til kapaciteten. Har du særlige ønsker til håndtering af godset? Du får flere fordele med i købet, hvis du vælger en model, der er skræddersyet til dine behov.

Rullevognene kan have flere størrelser, og de mindste modeller kan findes ned til 5 meter. Skal store emner transporteres? Bjælker, konstruktioner og store containere stiller krav til transporten, men med en model, der spænder op til 30 meter, bliver det let at bugsere det krævende gods.

Hvilken kapacitet søger du? En brugt rolltrailer kan håndtere gods, der vejer op til 100 tons. Det gør køretøjet til et robust og alsidigt redskab, der kan benyttes til flere typer af opgaver.

Mange muligheder for kombinationer med andre køretøjer

Det kompakte rulleværktøj er en stærk spiller, når det kombineres med andre køretøjer. Det mest almindelige er at montere vognen på en truck eller en traktor, men det er også muligt at benytte en landkran til formålet.

Når det praktiske redskab ikke er i brug, kan det stables. Vil du frigøre plads og bruge de sparsomme kvadratmeter på vigtig håndtering af gods? En brugt rolltrailer opbevares på samme måde som en container, og den fylder ikke meget i landskabet, når først den er tom. Det gør redskabet til et effektivt hjælpemiddel, som både kan benyttes på arealer, hvor der er meget eller lidt plads tilgængeligt.

Sikkerheden er i top

På den moderne arbejdsplads er det afgørende, at de enkelte medarbejderes sikkerhed har førsteprioritet. Vil du optimere arbejdsdagen for dine ansatte? Gennem moderne teknologi og solide styringsværktøjer opfylder de robuste rullevogne alle sikkerhedsforanstaltninger, uanset hvor og hvornår de sættes i spil. Det gør det trygt for medarbejderne at møde ind og benytte det kraftfulde værktøj.

Se alle brugte maskiner