Luk

Brugt smalgangstruck med stor manøvredygtighed

En brugt smalgangstruck er et praktisk værktøj, der med sin ekstreme manøvredygtighed optimerer arbejdsgangene, når pladsen er trang. Søger du stor effektivt i de maskiner, du benytter? Uanset om du leder en højtydende produktion eller ekspederer ordrer på lageret, er køretøjet en kvalitetssikker investering.

Bliv præsenteret for det store udvalg af modeller her på siden, hvor du kan finde flere forskellige typer og størrelser.

Brugte maskiner - se vores store udvalg

 

Udnyt pladsen til perfektion med en brugt smalgangstruck

Har du brug for maksimal pladsudnyttelse? En kompakt, brugt smalgangstruck er både et praktisk og effektivt værktøj, når pladsen skal udnyttes optimalt. På det lille lager eller langs de smalle reolgange viser den sit værd, når den optimerer håndteringen af både tunge og lette materialer.

Er det opgaver med aflæsning eller pålæsning, der skal løses? Kapaciteten er stor, selvom maskinen er kompakt, og den klarer alt fra stabling til omlæsning af varierende emner.

Stor fokus på sikkerhed

Det kan være en udfordring med det gode udsyn, når pladsen er trang, og det kan skabe farlige situationer. Vil du værne om dine medarbejderes sikkerhed? De brugte modeller er fuldt funktionsdygtige og går ikke på kompromis med sikkerheden.

Fra den komfortable kabine har føreren frit udsyn, så fokus kan rettes på arbejdsopgaven. Betjeningskomponenterne kan tilpasses den enkeltes behov, ligesom det også er muligt at anvende individuelle indstillinger på både sæde, rat og ryglæn.

Sikkerheden må være i top! Den ansvarsfulde direktør prioriterer de ansattes arbejdsforhold, og med et tydeligt nødstop i maskinens kabine kan farlige situationer hurtigt afværges. På den måde garanteres føreren en tryg og behagelig oplevelse, hver gang maskinen tændes.

Optimal håndtering af emner i højden

En brugt smalgangstruck er en optimal løsning, når emner skal håndteres på høje reoler, hvor afstanden mellem de enkelte elementer er minimal.

Det ergonomiske styresystem er let at betjene, så operatøren kan køre tæt på reolerne og varetage de enkelte opgaver. En stor manøvredygtighed giver maskinen en stabil navigationsevne, og føreren vil opnå fuld kontrol fra start til slut på grund af den præcise venderadius. Det giver operatøren fuld komfort samtidig med, at alle sikkerhedsforanstaltninger overholdes.

Stor fleksibilitet i arbejdsgangene

Hvis kvadratmeterne er få, må hver en tomme udnyttes, og netop derfor er det oplagt med opbevaring i højden. Skal du hente materialer fra 5, 8 eller 10 meters højde? Det stiller krav til maskinerne fleksibilitet, når tunge emner skal håndteres på et lille areal.

Alligevel udviser det stærke hjælpemiddel solide resultater med sin store løftehøjde og kapacitet. Det giver en præcis håndtering af emnerne, og på samme tid sikres den enkeltes sikkerhed. Her er der ikke risiko for, at varerne tabes under omlæsningen, hvilket garanterer en høj produktivitet uden tabt arbejdsfortjeneste.

Moderne og støjsvage maskiner

Arbejdsdagene forløber tjept og i højt tempo i de travle lagerhaller. Det resulterer ofte i meget larm, som på længere sigt kan skade de ansattes ører. Tager du hånd om medarbejderne? Du forebygger arbejdsskader med de moderne og støjsvage maskiner. En brugt smalgangstruck kaster ikke mange decibel ud i lokalet, selvom den yder maksimalt og bruges intensivt.

Se alle brugte maskiner