Luk

Find en brugt svanehals

Det er afgørende at have det rigtige udstyr til rådighed, når det tunge arbejde skal løses med sikker præcision. Er du den driftige leder af en stor industrivirksomhed? Uanset, om det er i terminaler, på byggepladser, i produktioner eller distribution, arbejdet skal eksekveres, er maskinerne afhængige af det rigtige tilbehør. På den måde performer de stærkt hver gang, der er brug for dem.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af solidt ekstraudstyr, og find en brugt svanehals til dine køretøjer.

Se vores store udvalg af  brugte maskiner
.

En brugt svanehals letter arbejdsgangen

Når hverdagens arbejdsopgaver skal udføres med et stærkt resultat, får du brug for de rigtige redskaber. En brugt svanehals er en af elementer, der er uundværlige, når heavy duty-jobs skal udføres.

Kender du de mange fordele ved det praktiske ekstraudstyr? Det robuste redskab skal sættes i spil ved sammenkoblinger, og kan benyttes både til roll trailer, traktor, lastbiler, gaffeltrucks og andre solide maskiner. Skal terminaltraktoren have tilkoblet en trailer? Redskabet kan let monteres på skamlen mellem maskine og påhæng, så både små og store opgaver hurtigt kan håndteres.

Oplev de mange fordele ved det robuste redskab

Den robuste svanehals er et stærkt redskab, der er let at montere på de store maskiner. Den præcise udformning er gjort i et solidt materiale, der giver en stor modstandskraft og en stabil trækevne.

Søger du stor kapacitet i ekstraudstyret? Redskabet kan trække op til 150 tons, og er derfor en oplagt hjælper, hvad enten det er maskintransport eller truckkørsel, det skal bruges til.

Du giver hængeren en lavere højde, når du tilkobler det funktionelle redskab. Skal traileren tættere på jorden? Det kan være en fordel for dig, der ønsker at optimere arbejdsprocessen, at højden kan justeres efter behov.

Perfekt udstyr til en roll trailer

En brugt svanehals kan bruges på flere maskiner – fra de største terminaltraktorer til de mindre gaffeltrucks. Det gør redskabet til et effektivt instrument, som kan anvendes til både heavy duty-jobs og mindre opgaver.

Skal du optimere arbejdsgangen med roll trailer? En roll trailer er et stærkt køretøj, der egner sig perfekt til at transportere tungt gods fra skibe eller flytte emner i den store produktion. Den klarer effektivt håndteringen af tunge materialer, så arbejdsgangen lettes for den enkelte medarbejder. Har du behov for, at maskinen performer stabilt hver gang, du starter den? Med en brugt svanehals kan du sammenkoble roll traileren med en terminaltraktor og dermed opnå hurtige, stabile resultater.

Hurtig håndtering af heavy duty-opgaver

Uanset om du ønsker at effektuere arbejdsgangen på byggepladsen, i terminalen, på lageret eller i den højtydende produktion, er det oplagt at benytte en brugt svanehals til heavy duty-opgaver.

Det praktiske redskab udviser stabilitet, så maskinerne kan samarbejde og arbejdet flyde. Har du brug for en fast model? Værktøjet kan naturligvis fås som en fast installation, men foretrækker du selv at montere det afhængig af opgavens udformning, er det naturligvis også en mulighed.

Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder her på siden, så du kan finde den løsning, der imødekommer dine høje ambitioner om kvalitet.

Se alle brugte maskiner