Luk

Find en brugt terminaltraktor til dit behov

Start en brugt terminaltraktor, når det tunge gods skal transporteres, og oplev de mange fordele, der er forbundet med en velkørende maskine. Skal opgaverne løses i terminaler? Du får en driftsikker maskine, som leverer stabile resultater selv på dage, hvor maskinen bruges intensivt. Det garanterer en resolut produktion med et stort output til følge.

Vi tilbyder dig et varieret udvalg af brugte maskiner, som lever op til alle sikkerhedskrav. Find en model, der matcher dit behov, uanset hvilken type opgave, der skal løse.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

En brugt terminaltraktor klarer alle opgaver

Der gemmer sig rå muskelkraft i en brugt terminaltraktor, og du mærker med det samme, hvor effektivt køretøjet klarer de tunge opgaver. Håndterer du dagligt heavy duty-jobs? I terminaler transporteres tungt gods på daglig basis, og flere gange i timen er det nødvendigt at flytte materialer over længere eller kortere afstande. Det stiller krav til maskinerne, som må yde maksimalt selv ved intensivt brug.

En kraftfuld traktor fejler aldrig! Den udviser stor funktionalitet, når den transporterer alt fra containere til trailere og større konstruktioner, hvilket gør den til et oplagt førstevalg ved flere typer af opgaver.

Effektiv transport af tungt god

I den tunge industri, på havne eller i terminaler skal gods flyttes konstant. En robust og stærk maskine leverer et effektfuldt resultat uden at gå på kompromis med chaufførens sikkerhed.

Når du sætter dig bag rattet i den moderne maskine, folder den behagelige brugervenlighed sig ud for øjnene af dig.Vil du indstille sædet efter din højde? Pedaler, styretøj og sæde kan let tilpasses dine individuelle ønsker, så komforten er i top. Det er praktisk, når maskinen benyttes mange timer dagligt, men de ergonomiske foranstaltninger sætter altid chaufførens behov i centrum.

Sikker og hurtig betjening

En brugt terminaltraktor fylder godt i landskabet, men selvom maskinen er stor, er den ikke vanskelig at betjene. Det overskuelige setup skaber et hurtigt overblik, og de konsekvente kommandoveje er kun med til at øge brugervenligheden.

Skal tempoet holdes, så produktiviteten sikres? Chaufføren har de bedste betingelser for at holde fokus på den konkrete arbejdsopgaver, så de kan udføres til perfektion, når basisudstyret lever op til alle forventninger.

Skab gode resultater med fleksibelt tilbehør

De mange muligheder for at tilkoble specifikt tilbehør til de robuste maskiner, gør kun anvendeligheden større. Stiller du store krav til maskinens fleksibilitet? Hver enkelt maskine kan skræddersyes til dine ønsker.

Skal du flytte tungt gods over større afstande, er det oplagt at optimere processen med ekstraudstyr, som øger effektiviteten. På den måde kan du sikre, at en arbejdsopgave forløber gnidningsfrit, så produktiviteten holdes oppe uanset, hvilken udfordring, der skal løftes. Det giver overskud hos medarbejderne, når arbejdstimerne bruges på den bedste måde, så stærke resultater opstår.

Solide specialmaskiner giver resultater

Den sikre maskine er din garanti for et stærkt resultat, hvad enten den køres i mange eller få timer. Et stort antal driftstimer sænker ikke maskinens produktivitet – heller ikke, når det er krævende specialopgaver, den sættes ind for at løse.

Kender du fordelene ved de specialiserede maskiner? En brugt terminaltraktor, der skal klare særligt tunge opgaver, er udstyret med to- eller firehjulstræk. De betyder, at maskinen er designet til at klare intense opgaver, som stiller store krav til samarbejdet mellem traktor og operatør.

Her sættes chaufføren i centrum

De erfarne og dygtige chauffører sidder dagligt mange timer i førersædet, og netop derfor må maskinen indrettes efter den enkeltes præferencer. En brugt terminaltraktor er et kraftfuldt værktøj, men det solide køretøj udsender ikke meget larm grundet sin moderne teknologi. Søger du efter en støjsvag model, der tager vare om chaufførens ører, er der mange muligheder på markedet.

Se alle brugte maskiner