Vores næste auktion starter tirsdag den 23. april og slutter torsdag den 25. april 2024. Læs mere her

Luk

Stort udvalg: Brugt terminaltraktor 4x4

Skal du bruge en solid og pålidelig arbejdsmaskine, når tungt gods skal transporteres? En brugt terminaltraktor 4x4 er et kraftfuldt køretøj, som er specialdesignet til at løse opgaver under krævende forhold. Det gør den til et stærkt aktiv i industrien, hvor den særligt på havne og i terminaler sikrer en høj produktivitet.

Se det store udvalg af driftssikre maskiner her på siden. Vi præsenterer dig for et bredt sortiment, der spænder vidt i typer, mærker og størrelser, så du kan finde den model, der imødekommer dine store krav til kvalitet.

Brugte maskiner - se vores store udvalg

Transport af tungt gods klares nemt med en brugt terminaltraktor 4x4

I den moderne industri er der dagligt behov for at flytte tungt materiel over både større og mindre afstande. Skal flere hestekræfter i spil? Til transport af tungt gods på havne eller i terminaler er den robuste terminaltraktor 4x4 et stærkt valg, som med sin store kapacitet er klar til at håndtere heavy duty-job.

Hurtigt og effektivt bliver det muligt at udføre de tunge opgaver, og selv på svært fremkommelige lokationer, er det let at navigere de kraftfulde maskiner. Det er især en fordel, når containere skal løftes eller flyttes, for det er muligt at komme helt tæt på vægtige gods, så opgaven kan håndteres uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Specialdesignede maskiner øger produktiviteten

En brugt terminaltraktor 4x4 er en robust specialmaskine, som hurtigt og effektivt løser flere typer af opgaver. Kender du allerede de almindelige modeller med 2-hjulstræk? Der er flere fordele forbundet med de stærke firehjulstrukne maskiner, som er designet specielt til at løse intensive opgaver, hvor samarbejdet mellem chaufføren og maskinen testes maksimalt.

De solide specialmaskiner sikrer stærke resultater, og selv efter mange driftstimer er køretøjets ydeevne ikke faldet. Det er din garanti for en høj produktivitet, der lever op til den moderne arbejdsplads høje ambitioner.

Et stærkt køretøj i industrien

Det er ikke svært at forstå, hvorfor en brugt terminaltraktor 4x4 er det foretrukne valg i industrien. Den kan sættes i spil til flere typer af opgaver, og hvad enten der er brug for at transportere trailere, ladvogne, containere eller bygningskonstruktioner, udviser den stor funktionalitet.

Vil du give medarbejderne en arbejdsdag, som forløber efter planen? Du kan roligt regne med, at køretøjet leverer stabil service selv på de dage, hvor traktoren kører i mange timer. Et intensivt brug bremser ikke maskinen i at udfolde sin power, så du kan få løst de krævende opgaver. Det garanterer en stabil produktionen, hvor tempoet kan holdes og stærke resultater opnås.

 

Ergonomiske indstillinger giver høj komfort

Den rutinerede chauffør sidder mange timer bag rattet, og det stiller krav til de ergonomiske indstillinger uden, at der bliver indgået kompromiser med sikkerheden. Moderne teknologi skaber stor brugervenlighed i en brugt terminaltraktor 4x4, hvor de enkelte elementer kan indstilles specifikt til chaufførens behov.

Vil du tilpasse afstanden til pedalerne? Styretøj, sæde og pedaler kan tilpasses den enkeltes ønsker, så komforten forbliver høj selv efter flere timer med krævende arbejde. Samtidig sikrer det funktionelle styringsværktøj, at alle kommandoveje let kan tilgås, så operatører kan opretholde et solidt overblik.

Se alle brugte maskiner