Luk
Det er ikke alle virksomheder, der har behov for en fabriksny gaffeltruck eller terminaltraktor. Først og fremmest gælder det om at se på omfanget af opgaven. Ofte vil en brugt maskine være det ideelle valg, fordi det sikrer det rigtige værktøj til en fornuftig pris.

Muligheder er store hos os. N.C. Nielsen råder over Nordens største brugttruckcenter på 8000 kvadratmeter og har løbende mere end 800 brugte truck på online salgslisten. Derudover har vi også et stort udvalg af brugte heavy duty maskiner, der præsenteres i et særskilt showroom. Det korte af det lange er, at virksomheden altid kan finde en brugt maskine, som matcher behovet uanset størrelse, model eller fabrikat.  

Tjek vores online katalog, der opdateres dagligt. Alle maskiner kan ses med foto og specifikationer.

Har du brug for hjælp og ser det ikke ud til vi har præcis du søger, så kontakt os endelig på tlf. 99 83 83 83 eller send en mail på linde@nc-nielsen.dk.

SE VORES UDVALG AF BRUGTE MASKINER HER

 

Linde Approved og NCN Approved

Med en brugt truck fra Linde får du ekstra sikkerhed med på vejen. Den brugte Linde truck er et sikkert valg, når du ikke ønsker at investere i fabriksnye maskiner. For her får du både den velkendte Linde-kvalitet ogkonceptet Linde Approved, der er din garanti for en driftssikker maskine.
Hos N.C. Nielsen er vi autoriseret eneforhandler af Linde i Danmark. Vi har dermed forpligtet os til at følge Lindes europæiske kvalitetsstandarder for brugte maskiner –kaldet Linde Approved. Det betyder ensartet høj kvalitet, lave omkostninger og gode garantier på maskinerne.

En Linde Approved truck har i de fleste tilfælde kørt hos en kunde på aftale med fuld vedligeholdelse. Så gennem hele dens levetid har vores kompetente servicemontører udført service på maskinen i henhold til Lindes forskrifter.

Med Linde Approved-konceptet tilbyder N.C. Nielsen en bred vifte af maskiner - alle i ekstraordinær god kvalitet og som naturligvis overholder gældende dansk lovgivning.

 


 

Terberg approved

Konceptet ”Terberg Approved” er en helt ny måde at købe brugte terminaltraktorer på. Nu kan du købe fuldstændigt gennemrenoverede Terberg terminaltraktorer, der er så gode som nye indvendigt som udvendigt. 

”Terberg Approved” bygger på Terberg terminaltraktorernes velkendte kvalitet og driftssikkerhed. Det er en del af vores koncept, at vi håndplukker maskiner, som efterfølgende gennemgår en gennemgribende renovering. Store dele af maskinen skilles ad og alle slidte eller defekte dele udskiftes. Slutresultatet er, at Approved-maskinerne ser ud og føles som nye. 

Processen afsluttes med et grundigt kvalitetscheck og et eventuel syn af terminaltraktoren. Alt sammen i et prisniveau, der gør det værd at overveje ”Terberg Approved” i stedet for at købe nyt.

Vil du vide mere?