Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk

Linde Reachtruck

Lysoptioner til Linde Reachtruck
Se alle de forskellige muligheder for montering af lys, inde på vores interaktive lysoptioner-side. Her kan du selv klikke rundt og vælge til og fra på de forskellige lysoptioner. 

Se de forskellige lysoptioner her

Robusthed og Alsighed
Med en robust konstruktion og alsidige anvendelsesmuligheder, er de nye Linde Reachtruck-modeller skabt til at håndtere en bred vifte af lageropgaver. Deres fremragende ergonomi og sikkerhedsfunktioner giver dig ro i sindet, når det kommer til daglig drift.

Suveræn Brugervenlighed
Linde Reachtruck-serien er kendt for sin brugervenlighed, der gør det nemt for operatørerne at manøvrere trucken selv i trange områder. Den intuitive betjening og komfortable førerkabine sikrer, at arbejdsdagen bliver mindre stressende, selv under spidsbelastningsperioder.

Uovertruffen Driftsøkonomi
inde Reachtrucks er designet til at levere uovertruffen driftsøkonomi, hvilket reducerer dine samlede ejeromkostninger. Deres energieffektive drift og lave vedligeholdelsesomkostninger sikrer, at du får mest muligt ud af din investering.

Variabel Kapacitet
Med en variabel kapacitet fra 1.000 til 2.500 kg er vores Linde Reachtruck-sortiment i stand til at opfylde en bred vifte af lagerbehov. Uanset omfanget af dit projekt, har vi en Linde Reachtruck, der passer til dine behov.

For at opdage, hvordan Linde Reachtruck kan forbedre dit lagers effektivitet og produktivitet, kan du altid kontakte os enten på telefon eller på mail - du finder kontakt oplysninger her. Vores erfarne team er klar til at vejlede dig gennem vores omfattende sortiment og finde den perfekte løsning til dit lager.