Luk

Din uddannelse som entreprenørmaskinmekaniker

Uddannelsen foregår ca. halvdelen af praktiktiden hos N.C. Nielsen og halvdelen hos Scantruck, kombineret med skoleophold på Erhvervsskolen i Års. Man skifter som udgangspunkt virksomhed efter hvert hovedforløb.
 

Hvordan får jeg en læreplads?

Du skal som minimum have gennemført GF1 (grundforløb) inden ansættelse.
Alle, der ansøger skal have 2 ugers praktik, 1 uge ved Scantruck og 1 uge ved N.C Nielsen, hvor du vil få mulighed for at prøve kræfter med jobbet i begge virksomheder. Derefter udvælger vi de kandidater vi mener passer bedst i virksomhederne.
Praktikkerne bliver som regel afholdt mellem uge 7 - 15 samt igen uge 37 – 45, og kan godt afholdes under GF1.

Kontakt os på 99 83 83 83, så planlægger vi et praktikforløb for dig.

Ikke verdens nemmeste uddannelse – men den bedste!

Det tager fire år at blive entreprenørmaskinmekaniker, og man får under uddannelsen lært mange ting bl.a. el, hydraulik, elektronik. Samtidig skal man kunne udføre basalt mekanikerarbejde. Der er meget sidemandsoplæring, så du får tidligt lov til selv at løse opgaverne, men med en uddannet mekaniker at støtte dig til.

"Nogle er helt på bar bund, andre har snust til maskiner fra barnsben. Uanset deres udgangspunkt tager vi os godt af dem, og klæder dem grundigt på til opgaverne"
Lars Laursen / N.C. Nielsen A/S

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en bred allround uddannelse, som gør dig til en attraktiv medarbejder i mange brancher. Blandt andet vindmøllebranchen. Det er en uddannelse, som kræver stort fokus og engagement. Lærlingene er en mangelvare i branchen, og vi beholder gerne alle dem vi kan, efter endt uddannelse.

"Vi er som lærested meget privilegerede. Mange ansøgere kommer langvejs fra for at få plads hos os.
Jeg tror, de unge vælger os, fordi de ved, de får en god uddannelse. Vi viser blandt andet de unge stor tillid. Kommer de med den rette indstilling og gør en indsats, får de en virkelig god uddannelse."

Siger teknisk chef på Scantruck, Eskild Jensen.

Kontakt vores værkførere eller HR-afdeling på 99 83 83 83, hvis du ønsker at komme i lære hos N.C. Nielsen og Scantruck, så aftaler vi et praktikforløb.

Vil du vide mere?