Luk
Det er ikke alle virksomheder, der har behov for en fabriksny gaffeltruck. Først og fremmest gælder det om at se på omfanget af opgaven. Ofte vil en brugt maskine være det ideelle valg, fordi det sikrer det rigtige værktøj til en fornuftig pris.

Muligheder er store hos os. N.C. Nielsen råder over Nordens største brugttruckcenter på 8000 kvadratmeter og har løbende mere end 800 brugte truck på online salgslisten. Det korte af det lange er, at virksomheden altid kan finde en brugt maskine, som matcher behovet uanset størrelse, model eller fabrikat.  

 

Linde Approved - Næsten NY brugt truck

Med en brugt truck fra Linde får du ekstra sikkerhed med på vejen. Den brugte Linde truck er et sikkert valg, når du ikke ønsker at investere i fabriksnye maskiner. For her får du både den velkendte Linde-kvalitet og konceptet Linde Approved, der er din garanti for en driftssikker maskine.
Hos N.C. Nielsen er vi autoriseret eneforhandler af Linde i Danmark. Vi har dermed forpligtet os til at følge Lindes europæiske kvalitetsstandarder for brugte maskiner –kaldet Linde Approved. Det betyder ensartet høj kvalitet, lave omkostninger og gode garantier på maskinerne.

 

Linde Approved - godkendt til dine logistik løsninger

En Linde Approved truck har i de fleste tilfælde kørt hos en kunde på aftale med fuld vedligeholdelse. Så gennem hele dens levetid har vores kompetente servicemontører udført service på maskinen i henhold til Lindes forskrifter.

Med Linde Approved-konceptet tilbyder N.C. Nielsen en bred vifte af maskiner - alle i ekstraordinær god kvalitet og som naturligvis overholder gældende dansk lovgivning.

Tjek vores online katalog, der opdateres dagligt. Alle maskiner kan ses med foto og specifikationer.

Har du brug for hjælp og ser det ikke ud til vi har præcis du søger, så kontakt os endelig på tlf. 99 83 83 83 eller send en mail på linde@nc-nielsen.dk.

SE VORES UDVALG AF BRUGTE MASKINER HER

 

Vil du vide mere?