Luk

Med dig hele vejen

Vi overlader dig ikke til dig selv når vi har indgået en aftale. Vores udekørende montører og vores proffesionelle reservedelslager søger for at vi altid er klar til at hjælpe med service og hvis der er brug for reparationer.

Heavy handling-løsninger fra N.C. Nielsen

Kun én kontaktperson


Kernen i N.C. Nielsens Heavy handling-team består af en række erfarne specialister; produktchefer, konsulenter og backoffice-medarbejdere med base i Balling. Kunden har én og kun én kontaktperson hos N.C. Nielsen, som trækker relevante specialister ind i projektforløbet:

" Som full-line leverandør er det afgørende, at vores kunde har én kontaktperson, der fungerer som en projektleder på forløbet. Kontaktpersonen sætter holdet, der eksempelvis kan bestå af en sælger, en maskinkonstruktør og en værkstedschef. Det er en spændende og innovativ proces, hvor vi sammen finder et løsningsforslag, der præsenteres for kunden og modelleres videre frem mod den endelige løsning "
Jørgen Peter Lund / N.C. Nielsen A/S
Se cases fra vores kunder

Terberg terminaltraktorer

Driftssikker, kraftfuld og altid med chaufførens komfort i centrum. Det er nogle af de oplagte gevinster ved hollandske Terberg terminaltraktorer. Maskinerne er ekstremt funktionelle og bygger på årtiers erfaringer med intens hårdt dagligt slid i forbindelse med f.eks. transport af containere, løstrailere og skiftelad.  

Ny teknologi anvendes løbende til at forbedre terminaltraktorerne yderligere og udbygge Terbergs førerposition på brugervenlighed, ergonomi og sikkerhed. "Keep it simple and safe" er et grundlæggende Terberg-princip bag både konstruktion, design og teknologi.

Læs mere om Terberg terminaltraktorer

Konecranes LIFT TRUCKS

Konecranes har konstrueret, kundetilpasset og produceret løftegrej til de mest krævende miljøer i over 50 år. Som en del af Konecranes, der er verdens førende udbyder af løfteudstyr og service, har vi en uovertruffen viden inden for løfteopgaver.

Konecranes har det fulde udvalg inden for gaffeltruck, reachstackere, aggregater til håndtering af tom- og fuldcontainere. Vælg din truck ud fra godset vægt og variationen i de opgaver, trucken skal udføre. Du finder den rette løftekapacitet, de rette funktioner og aggregater i vores udvalg. Når du køber en truck fra Konecranes, får du den mest opdaterede, gennemtestede teknologi og en truck, der er bygget til dine opgaver.

Læs mere om Konecranes

HEAVY HANDLING SPECIALMASKINER

Selv de tungeste løft skal være lette at håndtere. Det er filosofien hos N.C. Nielsen, når vi eksempelvis udvikler vores innovative og kraftfulde reachstackere til kunder over hele verden. Vi har opbygget en mangeårig ekspertise inden for sværgods og løfter hele tiden overliggeren for maskinernes løftekapacitet, manøvreevne, førerkomfort, fleksibilitet og tekniske formåen.

Vores Heavy handling-produktområde spænder vidt og dækker stort set alle interne logistikopgaver i den tunge ende af skalaen. Specialbyggede reachstackere, container movere, trailere til sværgods, mobile galgekraner og tilbehør som bukkesystemer og svanehalse er blot nogle af de mange muligheder i vores omfattende produktprogram.

 • Gantry kraner
 • Towerlifter
 • NCN Reachstacker
 • NCN teleskop gaffeltruck
 • Terberg med sandudlægger
 • SPMT-trailere

Læs mere om Heavy handling special-maskinerne

Trailere

Tag N.C. Nielsen med på råd, når det gælder trailere til tung transport på terminaler, havne og i industrivirksomheder. Med et meget bredt udvalg af trailere og andet udstyr finder vi altid en løsning, der passer perfekt til virksomhedens specifikke behov. Container chassis, skiftevognslad, SPMT-kasettetrailer, roll trailer eller flatbed trailer er eksempler på vores forskellige trailere. De bliver tilpasset individuelt til opgaven og trækkes typisk af en Terberg-terminaltraktor eller er selvkørende.

 • Container chassis
 • Roll-trailer
 • SPMT-trailer
 • Modultrailer
 • Kassettetrailer
 • Skifteladstrailer
 • Containermover

Læs mere om trailere

UDSTYR

Ingen skal gå ned på udstyret. Heller ikke når det gælder udstyr til heavy handling-maskiner fra N.C. Nielsen. Vi er leveringsdygtige i en bred vifte af ekstraudstyr og aggregater, der hjælper til med at løse opgaverne omkring intern transport. Produktområdet udvikler sig løbende, og der kommer hele tiden nye, innovative og spændende løsninger frem.

 • Svanehals med parkeringsstander
 • Overheight frame
 • Magnet-åg
 • Mellem-åg

Læs mere om udstyr 

Vil du kontaktes for mere info om N.C. Nielsen Haevy Handling?

Vi har et hold af Heavy Handling eksperter der sidder klar til at give dig rådgivning ift. hvordan N.C. Nielsen Heavy Handling kan klare dine tungeste logistikopgaver  . Lad os kontakte dig for en helt uforpligtende snak om jeres muligheder.

Bliv klogere på Heavy Handling

TC5 - Fuld container reachstacker, som kan stacke 5 containere i højden i første række. Tager containeren fra toppen

TC6 - Fuld container reachstacker, som kan stacke 6 containere i højden i første række. Tager containeren fra toppen

TCX5 - Fuld container reachstacker med supportjacks (støtteben) mellem trækhjul, som kan stacke 5 containere i højden i første række. Tager containeren fra toppen

CC5 - Combihandler med piggyback-ben, som kan stacke 5 containere i højden i første række. Tager alm. containeren fra toppen. Ved hjælp af piggyback-benene kan man håndtere lastbiltrailere fra jorden til togvogne

CCX5 - Combihandler med piggyback-ben og med supportjacks (støtteben) mellem trækhjul, som kan stacke 5 containere i højden i første række. Tager alm. containeren fra toppen. Ved hjælp af piggyback-benene kan man håndtere lastbiltrailere fra jorden til togvogne

Vil du vide mere om Heavy Handling fra N.C. Nielsen?