Luk

Spar penge og CO2 med NCN Energy Timer

NCN Energy Timer er en IoT-boks/service (IoT står for Internet of Things), der tilbyder optimering af opladning af f.eks. el-truck og øvrige maskiner til intern logistik. I praksis betyder det, at du opnår besparelser på din elregning ved at flytte dit elforbrug til de timer på døgnet, hvor elprisen er billigst.

Via en tilpasset profil kan du vælge præcist de tidsperioder, hvor laderen skal vælge tidspunkter med billig strøm og hvornår den skal være tilgængelig hele tiden.

Du kan også vælge at tilkøbe et CO2 modul, så elforbruget flyttes til de timer med lavest CO2 aftryk og desuden tilbyder vi dig at tilkøbe et ESG-rapportering, som er 100% baseret på måledata og som viser den reelle CO2 besparelse og prisbesparelse.

Løsningen er blevet testet hos en af N.C. Nielsens kunder med en større maskinflåde af Linde el-truck. I testen blev timeren indstillet til at oplade mellem kl. 15.00 og kl. 06.00 med en samlet opladetid på fem timer i døgnet.

Testen viste, at kunden sparede 0,71 kr./KWh og 34,4 gram CO2/kWh.

Vores call-center er klar til at hjælpe dig

Ring på 99 83 83 84
eller udfyld formularen
- så kontakter vi dig

Hvilken komponenter består NCN Energy Timer af?

En NCN Energy Timer består af en fysisk box og en cloudservice, som virker via Wi-Fi opkobling til dataserver og software som sikrer at NCN Energy Timer boksen tændes på de tidspunkter, tidsrum hvor strømmen er billigst eller CO2 aftrykket er lavest.

 

“Find de 6 billigste timer fra kl. 15:00 til 06:00”, og “allways on” mellem 11:00 og 13:00 så vil NCN Energy Timer tænde din enhed i de 6 billigste timer i perioden 15:00 til 06:00 og altid være tændt mellem 11:00 og 13:00.
Eksempel på en kundetilpasset profil /

FAQ om NCN Energy Timer

Hvordan hjælper NCN Energy Timer mig med at spare på min elregning?
Ved at flytte dit elforbrug til de timer, hvor elprisen er billigst, kan NCN Energy Timer hjælpe dig med at spare penge på din elregning.

Hvordan påvirker brugen af NCN Energy Timer mit CO2-aftryk?
Du har mulighed for at vælge en CO2-profil, som sikrer, at dit elforbrug sker i de timer, hvor produktionen af elektricitet medfører det laveste CO2-fodaftryk.

Er NCN Energy Timer svær at installere?
Nej, NCN Energy Timer er designet til at være brugervenlig.

Installationen og opsætningen vil blive udført af N.C. Nielsens servicemontører. NCN Energy Timer, der har en indbygget MID godkendt elmåler, kontrolleres via Wi-Fi opkobling til en dataserver og kontrol Software og derved sikres at boksen er optimeret til at være tændt de tidsrum hvor strømmen er billigst eller CO2 aftrykket er lavest.

Kræver NCN Energy Timer løbende vedligeholdelse?
NCN Energy Timer kræver minimal vedligeholdelse. Enheden opdateres automatisk med den nyeste software, hvilket sikrer optimal drift.

Hvad gør jeg hvis NCN Energy Timer pludseligt ikke virker?
Vi gør alt for at din NCN Energy Timer boks altid virker ved at overvåge boksens drift online. Skulle uheldet være ude vil du modtage en SMS eller e-mail og overvågningen vil sikre at NCN Energy Timer er tændt.

Du kan til enhver tid slå den manuelle funktion til, som betyder at boksen vil være tændt hele tiden.

På fronten af boksen indikerer 2 lamper om boksen er tændt og om den er i manuel eller automatisk position.

Hvordan kommer jeg i gang med NCN Energy Timer?

Kontakt vores tekniske eksperter og tag en snak om dine behov, så hjælper de dig i gang med at spare på dit el- eller CO2-forbrug.