Luk

HEAVY HANDLING MADE EASY

Har du brug for at løfte op til mere end 250 ton i op til 15 meters højde? Har du brug for at kunne flytte dine emner "på hjul"? - og på stort set hvilket som helst underlag, der er nogenlunde jævnt? Så finder du løsningen i N.C. Nielsen store udvalg af heavy handling reachstackere og Pick and Carry­ maskiner.

Ud fra et grundprincip om, at selv de tungeste løft skal være lette at håndtere, udvikler vi hos N.C. Nielsen innovative og kraftfulde reachstackere og Pick and Carry maskiner til kunder over hele verden.

Jørgen Peter Lund.

Jørgen Peter Lund sidder klar til at hjælpe dig

Ring på 30 38 41 51
eller udfyld formularen
- så kontakter vi dig

Vi har opbygget en mangeårig ekspertise inden for sværgods og løfter hele tiden overliggeren for maskinernes løftekapacitet, manøvreevne, førerkomfort, fleksibilitet og tekniske formåen. Vi har f.eks. leveret en række specialløsninger til vindmølleindustrien på verdensplan.

Én leverandør til alle dine heavy handling opgaver
Vælg N.C. Nielsen som samarbejdspartner, når det gælder maskiner til mobile løft til tung transport. Vi tager hånd om hele processen fra behovsafdækning, udvikling, produktion, maskintransport, test og prøveløft samt slutmontering på kørearealer verden over og vi leverer service i særklasse med egne servicemontører eller servicepartnere.

Maskiner til mobile løft er på ingen måde en standardvare. Vi udvikler løsningerne i tæt samarbejde med vores kunder og anlægger altid et 360 graders perspektiv på opgaven. Vi er ikke blege for at påtage os de såkaldt ”umulige” opgaver og har flere gange rykket på grænserne for det teknisk mulige.

Hos N.C. Nielsen har vi opbygget et solidt samarbejde med flere kendte maskinmærker. Det gør det muligt at udvikle nye maskiner til mobile løft til stort set alle tænkelige formål og endda med helt ekstreme meget store løftekapaciteter. Løsningerne skaber ekstra værdi med ekstraudstyr, aggregater eller specialfremstillede platforme.

Fleksible muligheder, øget mobilitet, stort kraftoverskud kendetegner vores Heavy handling-løsninger. De gør det komplicerede enkelt, hjælper dine medarbejdere til en mere smidig hverdag og styrker din virksomheds konkurrenceevne.

Med en mobil løsning kan vi spare dig for at skulle investere i flere maskiner blot for at klare en enkelt opgave, og til en væsentligt billigere pris end omkostningerne i forbindelse med f.eks. mobil- eller crawlerkraner.

Klik på billederne herover og gå på opdagelse i vores mange løsninger