Hos N. C. Nielsen har vi mange års erfaring i optimering af opgaver til forskellige brancher. Dette betyder, at du på vores side finder maskiner tilegnet erhvervslivets opgaver, som skal gøre din hverdag betydeligt nemmere. På denne side kan du se vores udvalg af palleløftevogne, sakseløftevogne og skubbestabler. Maskinerne har forskellige egenskaber og fordele, så du kan finde én, der er tilpasset dine behov. Herunder vil vi kort gennemgå, hvad din palleløfter eller sakseløfter skal kunne, og hvilke hjul du bør vælge.

En palleløfter eller palleløftevogn er en maskine til dig, der har behov for at transportere paller og gods på en sikker måde. På kort tid får du transporteret dine produkter i en lav højde, som gør det sikkert at arbejde med. Vores standard pallevogne er indstillet med gaffellængder på 800 mm og 1150 mm, hvilket passer til håndtering af standard EU paller. Hvis du ønsker en pallevogn, som kan håndtere gods med specifikke mål, så kan du kontakte os og derigennem finde en løsning. Udover gaflernes længder skal du være opmærksom på følgende parametre, der kan være afgørende for, hvilken type palleløfter du bør vælge:

Belastning
Din palleløfter skal kunne holde til belastningen af dit gods, hvilket kan sikres på flere måder. På vores modeller nedenunder får du præsenteret kapaciteten for hver model. Kapaciteterne spænder fra 2500 til 1000 kg. Dette kan være en afgørende faktor for, at dine opgaver kan udføres ubesværet. Det skal dog ikke anses som den eneste faktor.

Anvendelse
Hvor ofte skal du benytte din kommende pallevogn, og hvilke behov har du? Dette er ligeledes to vigtige spørgsmål at stille sig selv, inden du investerer i en palleløfter. Har du eksempelvis behov for en manuel pallevogn eller en maskine med quicklift. Hvis du har mere specifikke krav til din maskine f.eks. at den skal være rustfri eller kunne klare rene og våde miljøer, så har vi galvaniserede og rustfri palleløftere. Dette er specielt anvendelig på arbejdsområder, der kræver en høj hygiejnestandard. Har du behov for at afveje den transporterede gods, så bør du overveje vores palleløfter med vægt. Derudover hvis dit gods skal løftes højere end en normal palleløfter, så har vi skubbestabler og sakseløftevogne.

Pris
Du bør finde én eller flere palleløftere, der både passer til dine arbejdsopgaver såvel som dit økonomiske budget. Din maskine skal naturligvis fungerer uden problemer og varetage de opgaver, der skal udføres. Dette betyder dog ikke, at din maskine behøver at koste det hvide ud af øjnene. Hos N. C. Nielsen finder du maskiner i dit arbejdsområde til priser, der kan betale sig.

Men hvilke hjul bør jeg vælge?
Du bør vælge hjul i forhold til dit arbejdsområde, anvendelse og belastning. Det er ikke udelukkende palleløfternes egenskaber og kvaliteter, du bør overveje, men ligeledes hvilke hjul du skal have på maskinen. Vi arbejder med hjul til to forskellige arbejdsopgaver, dette indebærer nylon- og vulkolanhjul. Nylonhjul er tilpasset dig, der skal lave tunge løft eller køre på våde overflader. Det vil derfor typisk være at finde på galvaniserede pallevogne, hvor der er store krav til hygiejnen. Vulkolanhjul er anvendelige, hvis du skal lave mindre tunge løft. Denne hjultype støjer mindre end den første og er derfor hyppigt anvendt i miljøer, der har støj restriktioner. Uanset om du vælger nylon- eller vulkolanhjul, så skal du tage højde for om du ønsker enkelt eller dobbelt hjul på din palleløftevogn. Dobbelthjul tilvælges typisk til palleløftere, der skal foretage kørsel over længere afstande. Dette er tilfældet, da dobbelthjul øger stabiliteten.

Kontakt os
Du kan se alle vores produkter herunder og finde mere information ved at klikke ind på den ønskede palleløfter. Hvis du har nogle spørgsmål omkring et specifikt produkt eller behov, så sidder vi klar ved telefonerne til at tage imod dit opkald. Du kan kontakte os på tlf. 46 15 00 23 eller på mail linde@nc-nielsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedbrev og bliv opdateret med produktnyheder og arrangementer.

Vælg nyhedsbrev
På nc-nielsen.dk bruger vi cookies for at forbedre din brugeroplevelse.AccepterLæs mere om vores brug af cookies