Luk
Pressemeddelelse Startskuddet på 2017 er også startskuddet på et nyt samarbejde mellem Allison Transmission og N.C. Nielsen. Sidstnævnte har nemlig fået den officielle forhandling af de verdenskendte og fuldautomatiske transmissioner i Danmark, på Færøerne og i Grønland.

N.C. Nielsen skal fremover servicere de fuldautomatiske Allison transmissioner, som er monteret i lastbiler, busser, entreprenørmaskiner, terminaltraktorer og andet kørende materiel. Allerede i dag kører Terberg YT terminaltraktorer med Allison transmission, så den avancerede teknologi er ikke helt ukendt for N.C. Nielsen.

En håndfuld af N.C. Nielsens egne servicemontører (og dem er der faktisk 94 af på landsplan) skal efteruddannes til at kunne håndtere den fulde service på Allison transmissionerne. Netop nu er de udvalgte servicemontører i fuld sving med at lære teknologien at kende til bunds, så de kan udføre service på gear, lejer, ventiler, kalibrering, skift af filtre og meget, meget mere.

Netop service- og supportfunktionen hos N.C. Nielsen var et udslagsgivende element under forhandlingerne mellem de to parter. Både N.C. Nielsen og Allison Transmission er kendt i markedet for deres høje servicegrad og kvalitetsopfattelse, så det var nemt at få enderne til at mødes:

– Vi har haft et rigtigt godt forhandlingsforløb, hvor begge parter har fået en god indsigt i hinandens virksomheder. Allison er “state-of-the-art” inden for fuldautomatisk transmission og med vores særligt uddannede servicemontører og kendskab til både intern og ekstern transport er vi i høj grad klædt på til opgaven. Vi ser også samarbejdet som en spændende mulighed for at udforske nye forretningsområder, fortæller teknisk chef Henrik Fischer fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?