Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen råder over Nordens største udvalg af brugte maskiner med over 800 gaffeltruck, stablere og palleløftere på lager til hurtig levering. De brugte og klargjorte maskiner bliver præsenteret på websitet med opdaterede informationer og N.C. Nielsen har netop udvidet medarbejderstyrken i afdelingen.

En brugt truck kommer særligt til sin ret, hvis man har brug for en ekstra maskine til særlige opgaver en gang imellem, til spidsbelastninger eller hvis man ønsker at købe en maskine til en lavere anskaffelsespris. På denne måde viser brugte truck sig ofte at være en god løsning ved skiftende kørselsbehov i virksomhederne.

– En brugt truck er et glimrende supplement til den eksisterende truckflåde. Vores kunder sætter stor pris på muligheden for at kunne vælge frit blandt det store udvalg – uanset om de vil købe, leje eller lease en brugt maskine med en attraktiv finansiering. Vi kan bl.a. tilbyde korttidsudlejning af brugte maskiner, hvis der er tale om sæsonarbejde eller virksomheden eksempelvis har fået en stor ordre, udtaler salgschef Lars Vernegaard fra N.C. Nielsen.

Online og offline

De brugte og klargjorte truck bliver præsenteret på websitet www.nc-nielsen.dk og mange af dem kan tilmed opleves i den 8.000 kvadratmeter store brugtafdeling i Balling, og der findes også et udvalg i N.C. Nielsens afdeling i Karlslunde. Her kan man bogstaveligt talt komme ind fra gaden, få fremvist de brugte maskiner på stedet – og tage afsted med en underskrevet aftale i hånden.

– Nogle kunder har set en maskine på websitet, og vil gerne se den i virkeligheden og høre mere. Andre kunder kan ikke komme fysisk, og handler med os på baggrund af de tilgængelige informationer på nettet og den faglige rådgivning, som vi kan tilbyde. Desuden har vi stor succes med vores online auktioner, hvor man kan gøre en ekstra god handel inden for brugte maskiner, udtaler salgschef Lars Vernegaard fra N.C. Nielsen.

SE HELE VORES UDVALG AF BRUGTE MASKINER

Vil du vide mere?