Luk
Pressemeddelelse Vores første elektriske servicebil er nu en realitet. Den nye Mercedes eSprinter er i drift i København og bidrager dermed til emissionsfri kørsel, når servicemontøren besøger vores storkøbenhavnske kunder.

Bilen er ekviperet med alt det nødvendige udstyr for at kunne servicere kunderne og fungerer som et rullende værksted med udstyr som værktøjer, smøremidler og reservedele til dagens opgaver.

Meningen med servicebilen er ikke at den skal køre langt hver dag, men betjene kunderne inden for en overskuelig radius fra servicemontørens private bopæl. Bilen har en rækkevidde på op på 150 km, når den er fuldt opladet og kan om nødvendigt oplades ved en Clever-lynlader på 20-25 minutter i en frokostpause og desuden medbringer servicemontøren selv sin egen oplader i bilen.

 

Grøn omstilling hos N.C. Nielsen

– Vi glæder os over at kunne bidrage til den grønne omstilling. Vi tager et skridt ad gangen og vil skifte til elektriske servicebiler, hvor det er muligt. Det er ofte muligt, hvor der er forholdsvis kort afstand til kunderne fra den enkelte servicemontørs private adresse. Vi har allerede bestilt de næste servicebiler og vil gradvist udskifte en del af flåden, fortæller servicechef Ole H. Pirchert fra N.C. Nielsen.

Udover de elektriske servicebiler bidrager N.C. Nielsen selv til den grønne omstilling med blandt andet flere el-firmabiler, nye ladestandere på P-pladsen i Balling og en ISO 14001-certificering, hvor vi har forpligtet os til at nedbringe CO2-udledningen med 5% hvert år.

Læs mere om vores servicekoncept her

 

Vil du vide mere?